Liefde gaat door de maag met het sprankelende viergangen-Valentijnsmenu van restaurant Jansz. (thuisbezorgd door groot deel van NL!)

Valentijnsmenu restaurant Jansz. thuis laten bezorgen

Liefde gaat door de maag met het sprankelende viergangen-Valentijnsmenu van restaurant Jansz. (thuisbezorgd door groot deel van NL!)

Het sprankelende viergangen-Valentijnsmenu van restaurant Jansz. wordt thuisbezorgd door een groot deel van Nederland. Bestel snel!

Pulitzer's Bar Valentijnsmenu restaurant Jansz. thuis laten bezorgen

Het hoogtepunt van Valentijnsdag is toch wel het dineren met jouw vlam. Ook dit jaar zit een romantisch diner bij jullie favoriete restaurant er helaas niet in. Dit betekent echter niet dat je niet kunt uitpakken in culinaire zin! Zo heeft restaurant Jansz. uit Amsterdam bijvoorbeeld een geweldig viergangendiner samengesteld, dat je door een groot deel van Nederland kunt laten thuisbezorgen voor dit weekend.

Liefde gaat natuurlijk voor een groot deel door de maag. Valt niet te ontkennen! Restaurant Jansz. weet dit als geen ander en heeft daarom iets heel fijns voor ons bedacht. We kunnen partnerlief de komende editie van Valentijnsdag namelijk verrassen met een waar Sjansz. diner voor thuis!

TIP: Check ook Pulitzer’s Bar Roses & Romance box onderaan!

Sjanszen in de keuken

Het werkwoord ‘sjansen’ krijgt dankzij Jansz. een kleine, maar lekkere twist. Zo staat ‘Sjanszen’ voor met iemand flirten onder het genot van een Jansz.-diner. Duik samen de keuken in en zet dit Valentijnsweekend een heerlijk viergangendiner Sjansz.-diner op tafel.

Het speciale Valentijnsmenu bestaat onder meer uit zalm met bimi, kreeftenbisquerisotto met griet en tomaat, eendenborst met truffelaardappel en een Sjansz. dessert met citroentaart en witte chocolade. Oh, en vergeet ook niet de Jansz. Spotify afspeellijst op de achtergrond aan te zetten!

Bij het Valentijnsmenu ontvang je trouwens ook ludieke Sjansz. kaarten met grappige flirty oneliners – leuk om op te sturen naar een goede vriend(in), familie of geliefde(s). ‘I lo-lo-lobster you’!  –  ‘You’re the Wine that I want!’.

Valentijnsmenu restaurant Jansz. thuis laten bezorgen

Je vindt overigens nog twee andere viergangenmenu’s bij restaurant Jansz. Zo is er een vegan menu, met hazelnoot, wortel, quinoa en za’atar; pompoen met kokosnoot en cashewnoten; bloemkoopl met kappertjes, paddenstoelen en rozijnen; en tot slot een brownie met zwarte bonen en soja.

Het ‘gewone’ Jansz.-menu is eveneens te bestellen en bestaat uit tonijntartaar met avocado, papadum en harissa; coquilles St-Jacques met doperwtenpuree, Beurre Blanc en serranoham; hanger steak met pastinaak, aardappelen en rode wijnsaus; en afsluitend chocolade fondant met rode vruchtencompote en meringue

De gerechten worden koud geleverd zodat je het zelf perfect kunt opwarmen. Scan de QR code op de box om te lezen hoe je in een handomdraai de culinaire gerechten op tafel zet!

Foodpairing met cocktails

Een extraatje toevoegen aan het toch al smaakvolle geheel? Bestel er een cocktailpakket bij – verzorgd door de gerenommeerde Pulitzer’s Bar – en maak de avond compleet. Jansz. heeft een aantal fraaie opties, zoals o.a. Jasmine Gimlet met botanische vodka, Neroli Negroni met Hendrick’s Orbium, Plum Manthattan met Buleit Rye en Pineapple Old Fashioned met Rye Genever. In totaal zijn er zes verschillende cocktails, waarbij je € 20 betaalt per pakket.

Pulitzer's Bar Valentijnsmenu restaurant Jansz. thuis laten bezorgen

Sjansz. Valentijnsmenu bestellen & thuis laten bezorgen

Alle viergangendiners van Jansz. kun je van donderdag t/m zondag zelf afhalen tussen 16:00 – 19:00 uur, op de Prinsengracht 323, Amsterdam.

Heb je het liever thuisbezorgd? Bezorgen in Groot Randstad (Amsterdam en omgeving, Haarlem en omgeving, Rotterdam en omgeving, Utrecht en omgeving, Den Haag en omgeving, Amersfoort en omgeving), Het Gooi en Den Bosch is ook mogelijk voor slechts € 5 bezorgkosten. Thuis laten bezorgen kan van donderdag t/m zondag tussen 15:30 – 18:30 uur.

Bestellen kan tot 21:00 uur, een dag voor bezorging of afhalen. Per persoon betaal je € 45 voor dit culinaire viergangenmenu. Klik hier om de menu’s te bekijken en bestellen.

TIP: Pulitzer’s Bar Roses & Romance box

Pulitzer's Bar Valentijnsmenu restaurant Jansz. thuis laten bezorgen

Wist je dat er ieder jaar wereldwijd 50 miljoen rozen worden gegeven op Valentijnsdag? Hoe lief ook, een roos alleen is dus – helaas – niet het meest originele cadeau. Rozen en cocktails daarentegen?

Met de Roses & Romance cocktailbox van Pulitzer’s Bar haal je alle ingrediënten voor een romantisch avondje in huis. De cocktailbox bevat een Hibiscus Spritz, met Martini Fiero en Rose Vermouth, en een Peach Fizz, met Ketel One Botanical en Lillet Blanc, en twee London Essence soda’s om met de cocktails te mixen. Goed voor 4 cocktails. Geen date night is compleet zonder snacks, dus zitten er ook heerlijke macarons in de box.

Naast de rozen vind je ter decoratie ook roze popcorn in de box om de romantische (tafel)setting compleet te maken.

Te bestellen via Pulitzer’s Bar Shopify voor slechts €45 euro. Bestellen kan tot en met 14 februari!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram