TRAILER: Marvel verrast met gloednieuwe clip ‘The Falcon and The Winter Soldier’

The Falcon and The Winter Soldier trailer

TRAILER: Marvel verrast met gloednieuwe clip ‘The Falcon and The Winter Soldier’

Een nieuwe The Falcon and The Winter Soldier trailer is onthuld door Marvel. De serie verschijnt in maart 2021 bij Disney+.

Marvel en Disney+ hebben een gloednieuwe trailer uitgebracht voor hun aankomende serie, The Falcon and The Winter Soldier. Na WandaVision is dit de tweede serie die zich afspeelt in de Marvel Cinematic Universe.

Met in de hoofdrol Avengers Anthony Mackie als Sam Wilson a.k.a. The Falcon en Sebastian Stan als Bucky Barnes a.k.a. The Winter Soldier, begint de uitgebreide trailer van twee minuten met de twee in een cel, deelnemend aan een soort therapiesessie. De actievolle clip toont ons een preview van de spannende missies van Bucky en Sam, met eveneens in beeld het personage Helmut Zemo (gespeeld door Daniel Brühl, bekend van Captain America: Civil War) en de terugkeer van Peggy Carter’s nicht, Sharon (gespeeld door originele actrice Emily VanCamp). De trailer brengt ook hulde aan Chris Evans‘ reeds gepensioneerde Captain America middels een spandoek, en we Sam diens bekende schild hanteren in verschillende vechtscènes.

Anthony Mackie onthulde in een eerder interview dat het nog steeds niet zeker is of Sam zal optreden als opvolger van ‘Cap’. “Het idee van de show is eigenlijk, weet je, dat aan het einde van Avengers: Endgame Cap besloot dat hij met pensioen ging en hij mij vroeg of ik het schild wilde overnemen, maar op geen enkel moment stemde ik ermee in of zei ik dat ik Captain America zou worden” aldus Mackie. “Dus de show volgt de lijn van wie het schild gaat oppakken en wie Captain America wordt als Steve niet terugkomt.”

“We gaan dingen doen met deze personages die we gewoon nooit eerder hebben kunnen doen. Ik bedoel, we nemen ze mee naar zulke andere, nieuwe wateren”, voegde Stan eraan toe. “We hebben veel lol. We hebben zeker plezier. Het is niet mogelijk om geen plezier te hebben met Anthony.”

Bekijk de nieuwe The Falcon and The Winter Soldier trailer bovenaan en check de Marvel-serie vanaf 12 maart bij Disney+.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram