Officiële afbeeldingen van de sacai x Nike Vaporwaffle “Dark Iris”

sacai x Nike Vaporwaffle "Dark Iris"

Officiële afbeeldingen van de sacai x Nike Vaporwaffle “Dark Iris”

Officiële afbeeldingen van de sacai x Nike Vaporwaffle “Dark Iris” zijn onthuld door sacai en Nike. Wat vind jij van deze derde serie Vaporwaffles?

sacai x Nike Vaporwaffle "Dark Iris"

Chitose Abe’s sacai en Nike maken zich gereed om een ​​derde batch Vaporwaffle-kleurstellingen uit te brengen, in navolging van een release in november en december. Onderdeel van deze derde batch is de ‘Dark Iris’. Met een onstuimige mix van paars en verbrand oranje, is deze uitvoering sinds afgelopen herfst al in beeld, maar nu, met de komst van een volledige reeks officiële afbeeldingen, lijkt de release op handen te zijn.

Afgezien van het nieuwe kleurenschema, verschilt de “Dark Iris” op een andere belangrijke manier van zijn voorgangers: de materiaalsamenstelling. Waar eerdere Vaporwaffles een mix van mesh en suède aan de bovenkant gebruikten, verwisselt de “Dark Iris” de mesh voor een gladde nylon constructie om de retro Nike Sportswear-inspiratie verder te ontwikkelen. Dit nylon is gekleed in een paarse tint, terwijl de gelijknamige iristint terugkomt op het suède spatbord, de veteroogjes en bij de leren hielclip.

Zoals gebruikelijk, is er ook een schat aan dubbele detaillering. Paarse en witte nylon tongen met unieke branding, met hierboven paarse en witte veters. De kwartpanelen zijn bedekt met een duo van Swooshes, namelijk een verbrand oranje lederen uitvoering bovenop een laaghangende, gezeefdrukte paarse variant die op de tussenzool valt. De tussenzool zelf is grotendeels gemaakt van wit schuim, maar heeft ook een stuk zeilschuim bij de hiel onder de omgeslagen ‘lip’. Paarse gezeefdrukte details onder de veteroogjes, oranje leren hiellipjes met paarse co-branded details en zwarte buitenzolen ronden de look af.

De sacai x Nike Vaporwaffle “Dark Iris” heeft nog geen formele releasedatum ontvangen, maar zoals eerder vermeld, geeft de aanwezigheid van officiële afbeeldingen aan dat het paar ergens in de komende weken bij Nike SNKRS zal arriveren.

sacai x Nike Vaporwaffle "Dark Iris"

sacai x Nike Vaporwaffle "Dark Iris"

sacai x Nike Vaporwaffle "Dark Iris"

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram