We gaan behind-the-scenes bij FC Bayern München-documentaire op Prime Video

FC Bayern München-documentaire Prime Video

We gaan behind-the-scenes bij FC Bayern München-documentaire op Prime Video

We gaan behind-the-scenes bij de nieuwe FC Bayern München-documentaire op Prime Video. Ga jij de onthullende voetbal-docu kijken?

FC Bayern München documentaire Prime Video

Na het succes van onder meer de Tottenham Hotspur-docu All Or Nothing, is Prime Video terug met een nieuwe onthullende voetbal-docu. Op de planning staat een exclusieve documentaire achter de schermen bij FC Hollywood, ofwel de Duitse recordkampioen FC Bayern München. Prime-leden kunnen de documentaire vanaf de herfst van 2021 exclusief bij Prime Video bekijken.

Dichterbij dan ooit tevoren. De aankomende Amazon-documentaire biedt ongekende inzichten in misschien wel de beste voetbalclub ter wereld. Van de UEFA Champions League-overwinning in Lissabon tot het einde van het seizoen 20/21, komt alles in beeld, inclusief een terugkijk op de geschiedenis, de sleutelmomenten en het dagelijkse leven bij FC Bayern München.

Exclusief voor Prime Video geeft de Duitse recordkampioen, drievoudig winnaar en momenteel de meest succesvolle club ter wereld, een inkijkje in de processen en gebeurtenissen aan de Säbener Straße. De documentaire volgt de mensen die de club hebben gevormd en groot hebben gemaakt – van de voorzitter tot de terreinverzorger – en laat zien hoe iconische figuren als Karl-Heinz Rummenigge en Uli Hoeneß het stokje doorgeven aan een nieuwe generatie, onder leiding van voorzitter Herbert Hainer, Oliver Kahn en Hasan Salihamidžić. Het gaat ook over de geschiedenis van de club en de noodlottige momenten, het zelfbeeld en het beeld dat anderen ervan hebben.

“Amazon, FC Bayern en wij zijn al enkele jaren in gesprek over een dergelijk project”, aldus Quirin Berg, Executive Producer bij W&B Television, dat de documentaire produceert. “Deze missie is even groots als uitdagend en juist nu is het perfecte moment om dit aan te pakken. We kijken uit naar een spectaculaire documentaire!”

“Met onze Amazon-sportdocumentaires hebben we de toegang voor alle sportfans gecreëerd”, zegt dr. Christoph Schneider, Managing Director Prime Video Germany. “Ik verheug me erop dat we Prime-leden het grote FC Bayern München van dichtbij kunnen laten zien en hen ongekende inzichten kunnen geven. Met onze partners van W&B Television komen we dichter dan ooit bij de Duitse kampioen en drievoudig winnaar.”

De FC Bayern München-documentaire moet in de herfst van 2021 te zien zijn.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram