COMME des GARÇONS CDG drukt letterlijk zijn stempel op de Vans Old Skool

COMME des GARÇONS CDG x Vans Old Skool

COMME des GARÇONS CDG drukt letterlijk zijn stempel op de Vans Old Skool

COMME des GARÇONS CDG drukt letterlijk zijn stempel op de Vans Old Skool. Ga jij de COMME des GARÇONS CDG x Vans Old Skool kopen?

COMME des GARÇONS CDG x Vans Old Skool

COMME des GARÇONS CDG heeft zijn kenmerkende merkmotieven geleend aan een steeds langer wordende serie samenwerkingsproducten. Februari wordt afgetrapt in samenwerking met Vans, voor een frisse kijk op de immer populaire Old Skool. Waar eerdere COMME des GARÇONS x Vans-modellen, zoals de Lampin en Authentic een wit/zwarte mix gebruikten, draait de Old Skool het script om en serveert het een zwart/wit-stijl die naadloos de aloude skateklassieker verheft.

COMME des GARÇONS CDG’s samenwerkingsproducten laten de originele stijl vaak voor zichzelf spreken, dus ook deze Old Skool sneaker is volledig ongewijzigd wat betreft de bovenste helft. We zien een bovenwerk van zwart canvas en suède met witte contraststiksels. De witte Jazz Stripes en leren kraagvoering zijn allemaal intact gelaten, maar onder de witte rubberen middenzool is een gezonde dosis branding toegevoegd. Zwarte CDG-graphics lopen namelijk van de middenvoet tot de hiel, en stoppen abrupt bij de getextureerde teenbumper. Zwarte foxing keert terug bij deze zich herhalende print en de look wordt afgerond door traditionele wafelzolen.

De COMME des GARÇONS CDG x Vans Old Skool zal verschijnen via de CDGCDGCDG-webstore en bij geselecteerde retailers op 5 februari. Een verkoopprijs moet nog worden aangekondigd.

COMME des GARÇONS CDG x Vans Old Skool

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram