SUMO Haarlem 1 & 2 worden TATSU en introduceren luxere menukaart

tatsu haarlem all you can eat sushi restaurant

SUMO Haarlem 1 & 2 worden TATSU en introduceren luxere menukaart

SUMO Haarlem 1 & 2 worden TATSU, en introduceren luxere menukaart. Ga jij de nieuwe menukaart van TATSU Haarlem uitproberen?

tatsu haarlem all you can eat sushi restaurant

Geen zorgen, er verandert helemaal niets aan het succesvolle concept. Zelfs de oude vertrouwde gezichten gaan nergens heen. De locatie blijft hetzelfde en de prijzen ook, maar wél geniet je binnenkort van nog mooiere gerechten in een nieuw interieur. Vanaf nu gaan Sumo Haarlem 1 en 2 verder door het leven als TATSU!

Al jaren zijn Sumo Haarlem 1 en 2 niet weg te denken uit het Haarlemse centrum. Het Japans georiënteerde all you can eat concept is dan ook favoriet bij vele locals en meerdere keren per dag zitten beide locaties bomvol. Anno 2021 is het echter tijd voor een welverdiende upgrade en een nieuwe naam voor het restaurant. Vanaf nu gaan Sumo Haarlem 1 en 2 verder als TATSU.

Nieuwe kaart TATSU

 

TATSU Haarlem zal een aantal nieuwe gerechten introduceren en daarnaast zullen bestaande dishes nu nog lekkerder worden. Bovendien zal het je opvallend dat de borden nog mooier opgemaakt voor jouw neus zullen worden gezet. Al met is het doel om de producten en service van een nog hogere kwaliteit te voorzien, en is er meer ruimte voor persoonlijke aandacht.

Voordat we de nieuwe gerechte belichten is het prettig om te weten dan de populaire signature dishes, zoals de nigiri’s, maki’s, skewers en hot bowls gewoon weer terug te vinden zijn op het nieuwe menu. De nieuwe kaart zal echter ook een aantal nieuwe sushi‘s en andere lekkernijen introduceren, zoals de ‘TATSU Dragon Roll’, ‘Nigiri Fried Shrimp Chili’ en de ‘Fiësta Hamachi Ponzu’, yellowtail kingfish sashimi met onder andere mango en ponzusaus. Ook kun je nu kiezen voor een Deluxe Menu met gerechten die net iets exclusiever zijn.

In voor een goede cocktail? Ook de drankkaart is aangevuld met nieuwe, hoogwaardige cocktails en diverse Gin & Tonic’s. Er komt zelfs een waar cocktailstation.

tatsu haarlem all you can eat sushi restaurant

TATSU Haarlem opening

 

Op dit moment is het team van TATSU druk bezig met de verbouwing van beide locaties. TATSU krijgt dan ook een geheel andere look and feel dan Sumo Haarlem 1 en 2. Het filiaal aan de Oude Groenmarkt 14-16 krijgt een wat urban-achtige sfeer, daar waar je je bijna in Japan bij nacht waant. Donkere kleuren worden afgewisseld met luxueuze gouden accenten en ronde banken zorgen voor een gezellige, intieme setting. Het tweede filiaal aan de Riviervismarkt 11 krijgt een heel ander, wat conservatiever Japans, interieur met een eigenzinnige, hedendaagse touch.

Het TATSU filiaal aan de Oude Groenmarkt 14-16 opent zijn deuren zodra de lockdown voorbij is. Het filiaal aan de Riviervismarkt 11 zal eind februari weer open zijn voor publiek.

Houd de Instagram-account van TATSU in de gaten voor updates.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Restaurant TATSU (@restauranttatsu)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram