Er is nu al een film onderweg over de grote r/WallStreetBets x GameStop-saga

r/WallStreetBets x GameStop-film

Er is nu al een film onderweg over de grote r/WallStreetBets x GameStop-saga

Er is nu al een r/WallStreetBets x GameStop-film onderweg. MGM bemachtige de boekverfilmingsrechten na een verhitte biedingsoorlog.

r/WallStreetBets x GameStop-film

MGM heeft de rechten verworven op een boekvoorstel over r/WallStreetBets en de nog altijd lopende GameStop-saga, vertelden bronnen dicht bij de deal aan Deadline. Details over het plot en de tijdlijn die in het boek of de film worden behandeld, zijn nog steeds schaars, maar er volgde niettemin een verhitte biedingsoorlog voor de rechten.

Het voorstel van Ben Mezrich, getiteld The Antisocial Network, is nog niet opgepikt door een uitgever, maar er wordt deze maand een veiling verwacht. Mezrich zei in een tweet dat hij “geboren was om te schrijven” over dit verhaal. De auteur schreef naast andere titels ook de New York Times-bestseller The Accidental Billionaires: The Founding Of Facebook, a Tale Of Sex, Money, Genius and Betrayal, later de basis voor de film The Social Network uit 2010.

De “Wolf van Wall Street” zelf, Jordan Belfort, deed onlangs ook een duit in het zakje met betrekking dit hele gebeuren, waarbij hij waarschuwde voor mogelijke risico’s, maar tevens opmerkte het erg moeilijk zou zijn om te bewijzen dat r/WallStreetBets iets illegaals deed.

Stay tuned voor meer nieuws omtrent de r/WallStreetBets x GameStop-film!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram