TRAILER: Benedict Cumberbatch is Britse amateur-spion tijdens Koude Oorlog in ‘The Courier’

The Courier trailer Benedict Cumberbatch

TRAILER: Benedict Cumberbatch is Britse amateur-spion tijdens Koude Oorlog in ‘The Courier’

Eerste trailer The Courier geeft een eerste blik op Benedict Cumberbatch als een spion uit de Koude Oorlog, gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Lionsgate heeft de eerste trailer voor The Courier officieel vrijgegeven. In de film speelt Benedict Cumberbatch de rol van de Britse zakenman Greville Wynne, die een echte amateurspion werd tijdens de Koude Oorlog.

 

Het verhaal is gebaseerd op de waargebeurde gebeurtenissen van Wynne, wiens zaken in Oost-Europa hem de gelegenheid boden om op het hoogtepunt van de Koude Oorlog tussen de Sovjet-spionnen en de westerse inlichtingendienst te manoeuvreren. In The Courier wordt het personage van Cumberbatch gerekruteerd door Amerikaanse spionnen om te helpen bij het smokkelen van informatie over de KGB, de Russische geheime dienst.

Lionsgate en Roadside Attracties gaven het project aanvankelijk de titel Ironbank toen het vorig jaar in première ging bij het Sundance Film Festival. De naam werd echter al snel veranderd in The Courier, om de spannende toon van de spionagefilm met Koude Oorlog-context te benadrukken.

Cumberbatch speelt in de spionagethriller samen met Rachel Brosnahan, die een CIA-agent speelt; Merab Ninidze, die een Sovjetofficier speelt; en Jessie Buckley. De film volgt de drie personages terwijl ze navigeren door de cruciale inlichtingenrelaties en tegelijkertijd een nucleaire confrontatie tussen de naties proberen te voorkomen.

The Courier zal naar verwachting op 19 maart 2021 wereldwijd in de bioscopen verschijnen. Vanwege de pandemie is het echter onbekend of dit in Nederland ook zo zal zijn.

Bekijk de trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram