‘Lupin’ deel twee deze zomer te zien bij Netlix

Lupin deel twee

‘Lupin’ deel twee deze zomer te zien bij Netlix

Lupin deel twee is deze zomer te zien bij Netlix. De Franse serie is momenteel enorm populair, dus velen kijken uit naar Lupin seizoen 2.

Lupin deel twee

Netflix heeft zojuist een nieuwe teaserafbeelding uitgebracht voor deel twee van de enorm populaire Franse serie Lupin, waarmee direct een releasedatum voor deze zomer is aangekondigd.

Lupin, dat eerder in januari debuteerde, is een serie gebaseerd op Arsène Lupin, Gentleman Burglar, van de Franse schrijver Maurice Leblanc. Acteur en komiek Omar Sy speelt het personage van Assane Diop, een man die geïnspireerd raaky door de avonturen van Arsène Lupin en zelf een gentleman-dief en meester in vermomming wordt. Hij gaat op pad om zijn overleden vader te wreken, die werd beschuldigd van misdaden die hij niet had begaan.

De serie is gemaakt door George Kay en François Uzan, en zal uit vijf delen bestaan. Het eerste deel werd dus gelanceerd met wereldwijd succes en haalde snel Queen’s Gambit en Bridgerton als populairste originele serie van het streamingplatform.

Het eerste deel zie je nu bij Netflix, met Lupin deel twee deze zomer in aantocht.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram