Vroege blik op de aanstaande sacai x Nike Vaporwaffle “Black/Gum”

sacai x Nike Vaporwaffle "Black/Gum"

Vroege blik op de aanstaande sacai x Nike Vaporwaffle “Black/Gum”

We hebben een vroege blik op de aanstaande sacai x Nike Vaporwaffle “Black/Gum” sneaker, chunky Nike-model van Chitose Abe in gedempte neutrale kleuren.

sacai x Nike Vaporwaffle "Black/Gum"

Ontwerper Chitose Abe heeft de komende maanden nog meer sacai x Nike Vaporwaffle-kleurstellingen voor ons in petto. Na de gelekte beelden van sacai’s Blazer Low, is haar originele ontwerp nu tevens opgedoken in een afgezwakt zwart en gom-kleur.

Van alle Vaporwaffle-samenwerkingen die we de afgelopen jaren hebben gezien, is deze variant verreweg het meest ingetogen qua thema. Bovendien wijkt het af qua constructie, omdat sacai ervoor heeft gekozen om de mesh-onderlagen te vervangen door een gewatteerd nylon. Dit materiaal, samen met het leer richting de achterkant, is gekleurd in een vervaagde zwarte tint, terwijl de veters en overlays die langs de hals- en teenpunten vallen de neutrale tint in hogere mate verzadigen. Voor extra veel kleurblokkering zien we grijze accenten bij de ‘Nike sacai’-branding op de hiel en de heuvelachtige vormen net naast de hals, terwijl de tongen helderwit zijn.

Net daaronder volgt de stevige, uitspringende middenzool met een onopvallende buitenkant, met daaronder de gomkleurige buitenzolen om de hele look samen te brengen.

Er is nog geen officiële release-informatie verschenen, maar je kunt sneakers normaliter in de komende maanden via Nike en bij geselecteerde retailers vinden.

sacai x Nike Vaporwaffle "Black/Gum"]sacai x Nike Vaporwaffle "Black/Gum"]sacai x Nike Vaporwaffle "Black/Gum"

Fotocredits: @leaked.sneaks

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram