TRAILER: We hebben eindelijk een eerste preview voor ‘Godzilla vs. Kong’

godzilla vs. kong trailer

TRAILER: We hebben eindelijk een eerste preview voor ‘Godzilla vs. Kong’

We hebben eindelijk een eerste trailer voor de aankomende actiefilm Godzilla vs. Kong. De film zou in maart in de bioscoop moeten verschijnen.

Terwijl fans reikhalzend uitkijken naar de première van het door Covid-19 uitgestelde filmspektakel Godzilla vs. Kong, hebben Warner Brothers en Legendary Pictures eindelijk een officiële trailer voor de monsterfilm uitgegeven. De nieuwste filmcreatie binnen Legendary’s “Monsterverse” toont de twee epische titanen in dodelijke tweestrijd.

Godzilla vs. Kong, geregisseerd door Adam Wingard (You’re Next en The Guest), heeft een cast vol sterren, met o.a. Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall en Brian Tyree Henry, die een gevecht tussen de kaiju-reuzen proberen te overleven. Terwijl de mensen afbrokkelende gebouwen en militaristische aanvallen ontwijken, proberen ze de mysterieuze krachten te ontrafelen die Godzilla en Kong tegen elkaar zetten, geleid door een jong weesmeisje dat een sterke band heeft opgebouwd met de gigantische aap.

Met een scenario en verhaal door Eric Pearson, Max Borenstein, Michael Dougherty, Zach Shields en Terry Rossio – met ervaring bij Thor: Ragnarok, Godzilla: King of the Monsters en Kong: Skull Island – verwachten we veel explosieve CGI-gevechten, zoals ook blijkt uit de korte trailer van twee minuten hierboven.

Bezoek de officiële site van Godzilla vs. Kong voor meer informatie over de film, voordat deze eind maart in de bioscopen en bij HBO Max verschijnt.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram