Rick Owens en Converse onthullen TURBODRK Chuck 70 met vierkante teen

Rick Owens DRKSHDW x Converse TURBODRK Chuck 70 sneaker

Rick Owens en Converse onthullen TURBODRK Chuck 70 met vierkante teen

Rick Owens en Converse onthullen sneaker met vierkante teen. Ga jij de nieuwe Rick Owens DRKSHDW x Converse TURBODRK Chuck 70 kopen?

Rick Owens DRKSHDW x Converse TURBODRK Chuck 70 sneaker

De legendarische ontwerper Rick Owens heeft een verrassende samenwerking met Converse aangekondigd, en diens Chuck 70 sneaker een nieuw uiterlijk gegeven via zijn DRKSHDW-lijn. De nieuwe collabo zet de relatie van Owens met Converse voort, waarbij de ontwerper eerder al naar de schoenen van het label verwees via zijn eigen releases, zoals de DRKSHDW Ramones High-Top sneaker voor het lente/zomer 2014-seizoen.

De Rick Owens DRKSHDW x Converse TURBODRK Chuck 70 betekent de eerste keer dat het model een constructie met vierkante neus heeft gekregen, inclusief andere details, waaronder een verlengde tong. De samenwerking komt in een klassieke zwart-witte colorway met Converse en DRKSHDW-branding op de tong.

Bij het lanceren van de samenwerking – die in de loop van 2021 meer sneakers zal brengen – zei Owens: “Als ik iets alomtegenwoordigs zie, heb ik het gevoel dat ik het wil vervormen. Ik weet niet waar dat door komt. Misschien is het een soort puberale woede. Maar dat is een van de grootste aantrekkingskrachten van de Chuck Taylor All Star.”

Verwacht dat de Rick Owens DRKSHDW x Converse TURBODRK Chuck 70 sneakers in de nabije toekomst op de speciale website van Converse zal verschijnen in een unisex-run met een prijs tussen $ 165 en $ 170, rond de € 140. Een witte kleurstelling zal later verschijnen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram