Na twee jaar uitverkocht te zijn geweest, keert de 12-jarige whisky van Suntory Hakushu terug

Suntory Hakushu Reserve Single Malt 12 Year whisky

Na twee jaar uitverkocht te zijn geweest, keert de 12-jarige whisky van Suntory Hakushu terug

Reeds twee jaar uitverkocht, is de Hakushu Reserve Single Malt 12 Year Whisky terug. De reserve single malt wordt als een van de beste van Japan beschouwd.

Suntory Hakushu Reserve Single Malt 12 Year whisky

Na een piek in populariteit in het voorjaar van 2018, was de voorraad Hakushu Reserve Single Malt 12 Year Whisky van Suntory in juni van dat jaar volledig uitverkocht. Maar nu, na twee jaar uitverkocht te zijn geweest, heeft het Japanse brouw- en distillatiemerk aangekondigd dat de geliefde spirit zal terugkeren.

Suntory zal een nieuwe voorraad van zijn Hakushu 12-jarige whisky uitbrengen, gedistilleerd op de berg Kaikomagatake in de zuidelijke Alpen van Japan. Aangenomen wordt dat het een beperkte voorraad is, daar het nog onduidelijk is hoeveel flessen van 700 ml van de felbegeerde whisky later dit jaar zullen worden aangeboden.

Hakushu Reserve Single Malt 12 Year Whisky wordt geprezen om zijn schitterende gouden tint en heldere geur van jonge bladeren. De Japanse whisky zelf biedt hints van groene appel en jasmijn en, bevat een volle en zoete smaak met een uitgesproken rokerige afdronk.

De Hakushu Reserve Single Malt 12 Year Whisky van Suntory kost ¥ 8.500 JPY (ongeveer € 68) en wordt op 30 maart in Japan aangevuld. Mocht je willen importeren, dan adviseren we je tijdig een importkanaal aan te spreken.


DISCLAIMER: We raden onverantwoordelijk en/of alcoholgebruik door minderjarigen af. Drink verantwoord en legaal.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram