TRAILER: Tom Holland lijdt aan PTSD en verslaving in ‘Cherry’

Tom Holland - Russo Brothers film Cherry

TRAILER: Tom Holland lijdt aan PTSD en verslaving in ‘Cherry’

Tom Holland lijdt aan PTSD en verslaving in de eerste volledige trailer van Cherry, een nieuwe dramafilm geregisseerd door de Russo Brothers.

Nadat we eerder al een teaser te zien kregen, heeft Apple TV+ nu de volledige trailer gedeeld van hun aankomende film met Tom Holland, Cherry. De dramafilm is geregisseerd door Avengers-regisseursduo Joe en Anthony Russo, bekend als de Russo Brothers.

Gebaseerd op de semi-autobiografische debuutroman van Nico Walker, schittert Holland als het titulaire personage, een medicus in het leger die lijdt aan niet-gediagnosticeerde PTSS bij zijn terugkeer in het burgerleven. Cherry raakt verslaafd aan opioïden en om zijn verslaving te financieren, begint hij samen met zijn partner Emily (Ciara Bravo) banken te beroven in Cleveland.

In een recent interview onthulden Joe en Anthony Russo dat de film de 15-jarige levenscyclus van Cherry zal overspannen en is onderverdeeld in hoofdstukken die met elkaar verbonden zijn. “Maar er zit een gonzo-element in … er is magisch realisme in één hoofdstuk en dan absurdisme en dan brutaal realisme en dan horror en dan donkere humor, dus het omvat echt een breed scala aan ervaringen, zowel voor het personage als voor het publiek,” zeiden ze. “Voor elk hoofdstuk hebben we heel verschillende filmische keuzes gemaakt, van kostuum tot uitvoering en lenzen, tot de stijl van camerawerk tot de manier waarop de camera op muziek beweegt. Het is hopelijk geen schokkende verschuiving voor het publiek, maar het beweegt en brengt je naar plaatsen die je van hoofdstuk naar hoofdstuk niet verwacht. En als je het allemaal samenvoegt, krijg je hopelijk een verrassende en unieke filmervaring.”

Bekijk de volledige trailer bovenaan. Cherry moet eind februari wereldwijd in de bioscoop te zien zijn en verschijnt op 12 maart bij Apple TV+.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram