Conor Mcgregor showt zijn $1 miljoen kostende horloge van Jacob and Co.

Conor Mcgregor $1 miljoen kostende Jacob and Co. horloge

Conor Mcgregor showt zijn $1 miljoen kostende horloge van Jacob and Co.

Conor Mcgregor showt zijn nieuwe $1 miljoen kostende horloge van Jacob and Co. en deelt gelijk zijn gewenste volgende klokje van $1 miljoen.

Conor Mcgregor $1 miljoen kostende Jacob and Co. horloge

Tussen alle media-aandacht voor zijn aanstaande UFC 257-gevecht tegen Dustin Poirier door, nam Conor McGregor de tijd om een ​​van zijn nieuwste aankopen te delen. In een Instagram-bericht toonde “The Notorious” zijn nieuwe Jacob and Co. Astronomia Tourbillon Baguette-horloge in roségoud, dat hij kocht voor $ 1 miljoen.

Men neemt aan dat de UFC-vechter zijn opvallende horloge in Dubai kocht, waar hij in afwachting van zijn reis naar Yas Fight Island bivakkeert.

De Astronomia Tourbillon Baguette is de belichaming van de 21e-eeuwse horologische vooruitgang met een uitdrukking van een filmische sculptuur, geanimeerd door zijn constructie met vier armen, adembenemend roterend en zwevend door de saffier- en diamantgebonden ruimte van de volledig doorzichtige kast. In totaal heeft het horloge 342 onzichtbaar gezette, baguette-geslepen diamanten die de achtergrond van de wijzerplaat sieren, terwijl 80 onzichtbaar gezette, baguette-geslepen diamanten de lugs vormen.

Conor Mcgregor $1 miljoen kostende Jacob and Co. horloge

McGregor deelde zijn bewondering voor de uurwerken van Jacob & Co. en deelde ook dat hij de Rasputin Tourbillon in de smiezen heeft. Met een prijskaartje van $ 2 miljoen, heeft dit horloge een 18-karaats witgouden kast  en die volledig is bezet met baguette-diamanten. Maar de echte aantrekkingskracht van het horloge is een schuifregelaar aan de zijkant die drie baguette-robijnen onthult die een seksscène tonen terwijl de minutenrepeteerder te horen is en de twee zwanen bovenaan bewegen.

Bekijk de twee Jacob en Co.-horloges die Conor McGregor hieronder liet zien.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram