Investeerder vergeet wachtwoord voor digitale portemonnee met $ 220 miljoen in Bitcoin

Man vergeet wachtwoord digitale portemonnee met $ 220 miljoen Bitcoin

Investeerder vergeet wachtwoord voor digitale portemonnee met $ 220 miljoen in Bitcoin

Een investeerder is het wachtwoord voor zijn digitale portemonnee met $ 220 miljoen in Bitcoin vergeten en heeft nog maar twee wachtwoordpogingen.

Man vergeet wachtwoord digitale portemonnee met $ 220 miljoen Bitcoin

Mocht je denken dat jij slechte ervaring hebt met een vergeten wachtwoord, bedenk dan wat de in San Francisco gevestigde programmeur Stefan Thomas nu meemaakt. De crypto-investeerder is nu slechts twee keer het foutief raden van zijn wachtwoord verwijderd van een verlies van $ 220 miljoen in Bitcoin. Volgens The New York Times is Thomas slechts een van de vele vroege Bitcoin-investeerders die de beveiligingssleutels van de digitale portemonnee is vergeten. En dat net nu de cryptocurrency de grens van $ 33.000 overschrijdt.

Tijdens de kinderjaren van Bitcoin kreeg Thomas ongeveer 7.000 munten van een vroege investeerder voor het maken van een video waarin de valuta werd uitgelegd. Toen de cryptocurrency een nieuw duizelingwekkend hoogtepunt bereikte, probeerde Thomas toegang te krijgen tot zijn digitale portemonnee, maar na acht verkeerde gissingen kwam hij tot het besef dat hij zijn wachtwoord was vergeten. Het is hierbij belangrijk om op te merken dat de specifieke portemonnee die Thomas gebruikte om zijn Bitcoin te bewaren, een systeem heeft dat de portemonnee wist na 10 verkeerde wachtwoordpogingen. Met nog maar twee pogingen resterend heeft Thomas zijn harde schijf opgeborgen, terwijl hij een andere manier zoekt om toegang te krijgen tot zijn Bitcoins.

Dankzij het gedecentraliseerde en anonieme karakter van Bitcoin lijkt er echter geen manier te zijn om een ​​vergeten wachtwoord op te halen. Sommige berichten merken op dat bijna één op de vijf Bitcoins permanent verloren gaat, waarbij de totale waarde van de verloren Bitcoins wordt verondersteld bijna $ 140 miljard te bedragen. Heb jij Bitcoin gekocht? Berg het wachtwoord van je wallet goed op!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram