“Virgil Abloh brengt dit jaar Off-White x Nike “The 20″ uit”

Off-White x Nike "The 20"

“Virgil Abloh brengt dit jaar Off-White x Nike “The 20″ uit”

Virgil Abloh brengt naar verluidt dit jaar een Off-White x Nike “The 20”-collectie uit. Een nieuwe collectie van begeerlijke sneakers lijkt onderweg.

Off-White x Nike "The 20"

Nieuwe geruchten melden het er sterk op lijkt dat Virgil Abloh dit jaar een Off-White x Nike “The 20” zal gaan uitbrengen. Eerder in 2017 kreeg de artistiek directeur van Louis Vuitton Men’s en CEO van Off-White de kans om 10 Nike-schoeniconen te reconstrueren, verdeeld over twee thema’s, genaamd “The 10”.

De eerste collectie, “REVEALING”, bracht ons een speciale Air Jordan 1, Air Max 90, Air Presto, Air VaporMax en Blazer Mid, allen op een gedeconstrueerde manier opnieuw ontworpen. De volgende lijn, “GHOSTING”, gebruikte een doorschijnend materiaal voor de Converse Chuck Taylor, Zoom Fly SP, Air Force 1 Low, React Hyperdunk 2017 en Air Max 97.

Hoewel er amper informatie is opgedoken over de potentiële “The 20”-collectie, is het veilig om aan te nemen dat het 20 verschillende sneakermodellen zal bevatten. Als het assortiment de lijn van “The 10” volgt, dan kunnen we een mix van Jordan Brand, Nike en Converse-modellen verwachten. Details die we onwaarschijnlijk gaan terugzien zijn onder meer zip-tie-tags, oranje tabs, “SHOELACES” bedrukte veters en industriële Helvetica-tekstbedrukking.

Blijf ons volgen voor meer informatie over Virgil Abloh’s geruchtmakende Off-White x Nike “The 20” 2021-release.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram