TRAILER: Netflix en Chris Rock presenteren ‘Total Blackout: The Tamborine Extended Cut’ Comedy Special

Chris Rock Total Blackout: The Tamborine Extended Cut netflix

TRAILER: Netflix en Chris Rock presenteren ‘Total Blackout: The Tamborine Extended Cut’ Comedy Special

Netflix presenteert Chris Rock Total Blackout: The Tamborine Extended Cut. De aankomende Comedy Special kijk je vanaf 12 januari.

Netflix zal een uitgebreide versie uitbrengen van de Tamborine-komediespecial van Chris Rock uit 2018, getiteld Total Blackout. De special zal deze maand al te zien zijn bij de streamingdienst.

In de trailer van de special onthult de acteur/komiek dat Total Blackout “een geremixte versie van een special” zal zijn – de eerste in zijn soort – en verduidelijkte hij dat het “geen routine is. Het is iets speciaals.” Fans kunnen een hoop nieuwe grappen, interviews en momenten achter de schermen verwachten, waarbij de clip ook kort niemand minder dan Rock’s collega en vriend Dave Chappelle toont.

Tamborine werd oorspronkelijk geregisseerd door Bo Burnham en was de eerste stand-upspecial van Rock in tien jaar. De special leverde hem zijn vierde GRAMMY-nominatie op voor Best Comedy Album, na drie overwinningen met Roll with the New, Bigger & Blacker en Never Scared.

Bekijk de volledige trailer bovenaan. Chris Rock Total Blackout: The Tamborine Extended Cut gaat op 12 januari in première.

Fotocredits: Netflix

Post a Comment

#Volg ons op Instagram