sacai en Nike komen in 2021 met nieuwe Blazer Low “White/Magma Orange”

sacai x Nike Blazer Low White/Magma Orange

sacai en Nike komen in 2021 met nieuwe Blazer Low “White/Magma Orange”

sacai en Nike komen in 2021 met nieuwe Blazer Lo sneakers, waaronder de sacai x Nike Blazer Low White/Magma Orange.

sacai x Nike Blazer Low White/Magma Orange

sacai’s voortdurende samenwerkingen met Nike vallen misschien wel onder de beste en meest uitgebreide designerpartnerschappen van het Amerikaanse sportmerk tot nu toe. Hoewel het duo zich focust op slechts een paar belangrijke modellen, herzien ze consequent de slim gelaagde vormen met opwindende kleurstellingen die nooit afwijken van draagbaarheid. Maak kennis met wat waarschijnlijk de eerste release van het duo zal zijn in 2021.

Sacai’s Blazer Low werd voor het eerst gezien in oktober, en de Blazer Low “White/Magma Orange” is nu te zien in gedetailleerde beelden met dank aan @solebyjc. De afbeeldingen benadrukken de ingetogen witte zool en het bovenwerk van de schoen, verlevendigd door dubbele Swooshes, details en tongen die zijn gepleisterd met onmiskenbaar gewaagde gele en magma-oranje accenten. Dubbelgeknoopte veters versterken het avontuurlijke hybride motief dat verder wordt aangevuld door het blootliggende schuim dat de enkelopening omcirkelt alsof een paar high-top Blazers korter zijn geknipt met een schaar.

Men verwacht dat de sacai x Nike Blazer Low White/Magma Orange sneakers ergens in februari 2021 in de winkels zullen verschijnen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 𝓙𝓒® (@solebyjc)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram