Kerel traint 30 dagen lang als Chris Hemsworth en de resultaten zijn waanzinnig

Kerel traint 30 dagen lang als Chris Hemsworth

Kerel traint 30 dagen lang als Chris Hemsworth en de resultaten zijn waanzinnig

Deze kerel trainde 30 dagen lang als Chris Hemsworth en de resultaten zijn waanzinnig. Check snel de video van zijn traject.

Tijdens het reizen werd Erik Conover ziek, waarna hij vervolgens fysiek behoorlijk uit vorm raakte. Nadat hij zijn gezondheid weer op pijl kreeg, besloot hij om voor de rest van zijn leven dankbaar te zijn en te investeren in diezelfde gezondheid. Toevallig viel dit startpunt samen met de release van Centr, de training geproduceerd door Thor-ster Chris Hemsworth. Een soort van 30 dagen challenge volgde.

Conover filmde zijn vorderingen en deelde het verhaal in een video met de titel “Ik heb 30 dagen lang getraind als Chris Hemsworth” op YouTube.

Met behulp van de app bracht Conover 30 dagen door met het volgen van de trainingen. Het programma leidde Conover door twee trainingen per dag, evenals het volgen van het voedingsplan. Binnen het dieet vond hij veel fruit en groenten, evenals vetarm vlees zoals kipfilet. Conover at zeven maaltijden per dag, goed voor 4.500 calorieën, allemaal uit gezonde, vetarme bronnen.

Na een week het programma te volgen meldde Conover dat hij aan het worstelen was om erdoorheen te komen, maar niet veel later begon hij er in uit te blinken. De vroege ochtenden en al het eten bleef echter pittig. Conover ontdekte echter dat het meditatieaspect van de training hielp bij zijn herstel van de trainingen.

Klik hier voor Chris Hemsworth’s Thor-films workout & dieet

Na 30 dagen was Conover verbaasd over de resultaten. “Ik bedoel, zoals je kunt zien, ik heb nu een sixpack!” zegt Conover. “Als ik vanaf het begin naar de foto’s kijk, voel ik me niet eens dezelfde persoon. Overall voel ik me sterk, ik voel me gezond, ik voel me snel. Ik voel me fit. Dat is hoe ik het zou omschrijven. Ik voel me erg fit. Het is mogelijk om zelf in vorm te komen. Na slechts 30 dagen ben ik bijna in de beste vorm van mijn leven.”

De transformatie is inspirerend – zelfs zo dat Chris Hemsworth er nota van nam en na 90 dagen een sessie met Conover ging trainen. Maar dat is een verhaal voor een andere video.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram