TRAILER: Rami Malek & Denzel Washington jagen op Jared Leto in ‘The Little Things’

The Little things trailer

TRAILER: Rami Malek & Denzel Washington jagen op Jared Leto in ‘The Little Things’

Rami Malek & Denzel Washington jagen op Jared Leto in The Little Things, de nieuwe politie-thriller van Warner Bros.

Warner Bros. heeft de eerste trailer onthuld voor de aankomende politiethriller The Little Things, met in de hoofdrol drie Academy Award-winnaars: Denzel Washington, Rami Malek en Jared Leto.

Volgens de synopsis volgen we in The Little Things twee politieagenten die op jacht zijn naar een seriemoordenaar, nadat er een reeks moorden plaatsvinden. Washington speelt de rol van Kern County’s hulpsheriff Joe ‘Deke’ Deacon, die naar Los Angeles wordt gestuurd voor een routinematige opdracht voor het verzamelen van bewijs, maar raakt verstrikt in de moordonderzoeken onder leiding van Maleks personage Sergeant Jim Baxter. Het duo zit een potentiële verdachte op de hielen, gespeeld door Jared Leto, maar de achtervolging neemt een nog donkerdere wending wanneer verontrustende geheimen uit Deke’s troebele verleden aan het licht komen.

De drie Oscarwinnaars krijgen in de cast gezelschap van Natalie Morales, Terry Kinney, Chris Bauer, Joris Jarsky, Isabel Arraiza en Michael Hyatt, terwijl John Lee Hancock van The Blind Side de regie voert.

The Little Things staat gepland voor release in bioscopen en bij HBO Max op 29 januari 2021.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram