VIDEO: UFC deelt genomineerden voor Knock-out en Wedstrijd van het Jaar 2020

UFC Knockout of the Year 2020 video

VIDEO: UFC deelt genomineerden voor Knock-out en Wedstrijd van het Jaar 2020

De UFC heeft de genomineerden voor Event en Knockout of the Year 2020 gedeeld. Bekijk snel de video’s en kies jouw favoriet.

Ondanks de beperkingen die werden opgelegd door COVID-19, waren Dana White en de UFC nog steeds in staat om in 2020 een indrukwekkende reeks evenementen te houden. Met een jaar vol hoogtepunten, deelt de toonaangevende mixed martial arts-promotie nu zijn genomineerden voor de 2020 Knockout of the Year en 2020 Event of the Year.

Fans kunnen nu stemmen via de UFC-website, Twitter of Facebook, waarbij de compilatie van gedenkwaardige knock-outs wordt geleid door Kevin Holland’s recente knock-out van Ronaldo “Jacare” Souza, bij UFC 256. Gevolgd door Cody Garbrandt’s counter right knock-out van Raphael Assuncao tijdens UFC 250, Joaquin Buckley’s virale knock-out van Impa Kasanganay en Khaos Williams’ nadrukkelijke knock-out van Abdul Razak Alhassan.

Het enorme aantal genomineerden voor 2020 Event of the Year en de bijbehorende beste commentatorreacties van 2020 bewijst hoe MMA een van de weinige sporten is die bloeide tijdens de pandemie.

Bekijk de UFC’s 2020 Knock-out of the Year-genomineerden bovenaan en check de Event of the Year-genomineerden hieronder.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram