TRAILER: Anthony Mackie speelt een Android-soldaat in ‘Outside the Wire’

outside the wire trailer netflix

TRAILER: Anthony Mackie speelt een Android-soldaat in ‘Outside the Wire’

Anthony Mackie speelt een Android-soldaat in de nieuwe Netflix-film Outside the Wire, van de studio verantwoordelijk voor Extraction en Old Guard.

Netflix heeft een actierijke trailer uitgebracht voor de aankomende scifi-actiefilm Outside the Wire, met in de hoofdrol Anthony Mackie en Damson Idris.

Hoewel plotdetails momenteel nog schaars zijn, beschrijft Netflix’s officiële synopsis van de film dat Mackie’s personage Leo een Android-officier is die in race tegen de klok is om een groep opstandelingen tegen te houden die op zoek zijn naar een doomsday apparaat, bedoeld om de wereld te vernietigen zoals zij ‘m kennen. Hij wordt vergezeld door Idris’ personage Harp, die naar de ‘dodelijke gemilitariseerde zone’ wordt gestuurd en uiteindelijk voor Leo gaat werken.

De film is geproduceerd door de studio achter Chris Hemsworth’s Extraction en Charlize Therons Old Guard, en is geregisseerd door Mikael Håfström, wiens eerdere werken onder meer Escape Plan en The Rite zijn. Ben Pugh, Erica Steinberg, Brian Kavanaugh-Jones, Mackie en Jason Spire zijn allemaal co-producent, terwijl Emily Beecham, Michael Kelly en Pilou Asbæk zich bij Mackie en Idris voegen in de hoofdcast.

Outside the Wire gaat op 15 januari 2021 in première bij Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram