Nederlands merk Takoda richt zich op duurzame productie en heeft last minute een fijne kersttrui

takoda foute kersttrui voor heren 2020

Nederlands merk Takoda richt zich op duurzame productie en heeft last minute een fijne kersttrui

Last minute op zoek naar een nieuwe foute kersttrui voor heren? Ook Takoda heeft last minute een fijne kersttrui voor ons, plus nog meer voor onder de boom.

takoda foute kersttrui voor heren 2020

Mocht je nog geen foute kersttrui hebben voor dit toch al rare jaar, dan heeft het nieuwe Nederlandse kledingmerk Takoda – dat zich focust op hoge kwaliteit stof en duurzame productie – op de valreep een fraaie optie voor je in petto. Zonder synthetische rommel en van 100% katoen, is deze trui precies op tijd voor kerstmis.

In deze voor velen pittige tijd is de kerstboodschap misschien wel extra waardevol. Natuurlijk moet kerstmis veel meer zijn dan alleen cadeautjes. Het gaat erom dat we nog eens extra stilstaan bij wat we betekenen voor elkaar, en wat we kunnen doen om het dierbaren extra aangenaam te maken. Helemaal in deze tijd.

Een cadeautje voor jezelf of een ander is echter natuurlijk niks mis mee en tovert zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Het nieuwe, uit Rotterdam afkomstige label Takoda dacht net zo en ontwierp zijn eigen variant van de foute kersttrui. Deze trui is misschien niet zo ‘fout’ als sommige andere truien, maar hij stemt ons zeker vrolijk. Niet onbelangrijk in deze tijd, en daarom absoluut leuk om te krijgen en net zo leuk om te geven.

De nieuwe foute kersttrui voor heren is van 100% natuurlijk geweven katoen en dat voel je. Beschikbaar in de maten S t/m XXL, valt de trui normaal tot iets ruim, wat natuurlijk heerlijk is bij de boom. Comfortabel en warm, voel je de kwaliteit in de dikke stof, die trouwens duurzaam is geproduceerd.

Wat de trui trouwens extra aantrekkelijk maakt, is de speciale feestdagenkorting. Takoda geeft de kerstman nu 17% korting, waarmee de trui geen € 59,99 kost, maar slechts 49,99. Voor wie jij de Takoda kersttrui kopen?

takoda foute kersttrui voor heren 2020

Takoda’s kleine cadeautjes voor onder de boom

Heb je de kersttrui al in je winkelwagen gegooid, vergeet dan niet om ook nog even te kijken bij Takoda’s zijde stropdassen en 100% bio sokken. Deze items zijn momenteel ook in de sale en zijn net als de fraaie kersttrui duurzaam geproduceerd. De stropdassen zijn van handgemaakt zijde textiel en zijn verkrijgbaar in het wit met een luxueus ogend klassiek patroon of in het rood met een strak symmetrisch patroon. De sokken zijn op hun beurt van organisch katoen en komen in een lekkere kleur blauw, bedoeld voor de zelfverzekerde man.

takoda foute kersttrui voor heren 2020

Post a Comment

#Volg ons op Instagram