Highland Park, The Roast Room en Kaldenberg Slagerijen introduceren ultiem winter BBQ-pakket

Highland Park, The Roast Room en Kaldenberg Slagerijen introduceren ultiem winter BBQ-pakket

Highland Park, The Roast Room en Kaldenberg Slagerijen introduceren met Highland Park Winter BBQ boxen een ultiem winter BBQ-pakket.

Highland Park Winter BBQ boxen - The Roast Room - Kaldenberg Slagerijen

Highland Park heeft vlak voor de kerst iets fijns voor ons in petto. Precies op tijd voor het winter BBQ seizoen 2020 introduceert het gerenommeerde whiskymerk in samenwerking met het Amsterdamse restaurant The Roast Room en Slagerijen Kaldenbergde de Highland Park Winter BBQ boxen. De fraaie pakketten zijn bedoeld om ons te inspireren om te koken met whisky, zodat we ook tijdens de koudere wintermaanden, een warm en feestelijk buitenmoment te creëren.

Nadat Highland Park en vleesrestaurant The Roast Room vorig jaar de handen in elkaar hebben geslagen voor een succesvol BBQ menu, presenteren ze opnieuw een winter BBQ concept. Dit jaar in samenwerking met Slagerijen Kaldenberg, een Nederlands familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van kwaliteitsvlees. Aangezien we deze winter meer thuis zullen zijn dan wat de meesten misschien wel gewend zijn, is er ruimte om zelf aan de slag te gaan en ook thuis te genieten van een nieuwe, culinaire beleving.

Speciaal voor dit seizoen ontwikkelden de drie merken een tweetal recepturen. Dus voor wie geen zin heeft om zelf uren in de keuken te staan, zijn er vanaf nu Highland Park Winter BBQ boxen, exclusief te bestellen bij The Roast Room.

Highland Park Winter BBQ boxen - The Roast Room - Kaldenberg Slagerijen

Whisky food pairing

Dat de smaken van Highland Park whisky goed samengaan met vlees – in het bijzonder van de BBQ – is reeds velen bekend. Dit jaar gaat Highland Park nog een stapje verder en lanceert het een Limited Edition Winter BBQ box. Een exclusieve box, met een prachtige Côte à l’os –  minimaal 21 dagen dry aged met Highland Park whisky – wat resulteert in een unieke, rokerige en zoete smaak.

Wat Highland Park zo geschikt maakt heeft alles te maken met de locatie waar het vandaan komt. Highland Park is namelijk de meest noordelijk geleden destilleerderij van Schotland, gelegen op de Orkney eilanden. Door het intense klimaat, met veel wind, is hier geen natuurlijke boomgroei mogelijk. Dit zorgt ervoor dat het land vrij van houtinvloeden is en de turf – die gebruikt wordt om de gerst te drogen – vooral uit heide bestaat. Dit zorgt voor rokerigheid, met de zoetheid van heidehoning.

The Roast Room Chef, Dennis Koopmans, deelt zijn expertise voor de perfecte bereiding van dit bijzonder stukje vlees.

Prijs en verkrijgbaarheid Highland Park Winter BBQ boxen

De Highland Park x the Roast Room Winter BBQ boxen zijn vanaf vandaag exclusief te bestellen via The Roast Room zolang de voorraad strekt!

Voor € 85,- reserveer je hier jouw Highland Park x The Roast Room BBQ box. Enjoy!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram