TopGear onthult de duurste auto’s die Nederlanders kochten in 2020

top 5 duurste auto's van Nederland

TopGear onthult de duurste auto’s die Nederlanders kochten in 2020

TopGear heeft de duurste auto’s die Nederlanders kochten in 2020 onthuld. Zie jij verrassingen in de top 5 duurste auto’s van Nederland?

top 5 duurste auto's van Nederland

Als het jaar 2020 een auto was, dan was het volgens de mannen van TopGear.nl een beige Fiat Multipla op Linglong-banden. Niet zo best dus. Dit geldt echter zeker niet voor iedereen in ons land, want er zijn dit jaar een aantal bijzonder fraaie bolides de dealer uitgereden. TopGear Nederland dook in de gegevens van de RDW en zocht uit wat de duurste nieuwe auto’s zijn die afgelopen jaar in Nederland zijn gekocht.

Het populaire automagazine kwam uit op een lijst van 17 auto’s met een catalogusprijs van meer dan € 500.000 per auto. Tel dit bij elkaar op en je komt op, inderdaad, een slordige € 8,5 miljoen. Zelfs in onze hoofdstad Amsterdam zou je er een klein stukje vastgoed mee kunnen kopen.

Check hieronder de top 5 duurste auto’s van Nederland en ga voor het uitgebreidere verhaal, inclusief de 12 andere duurste auto’s, naar de officiële website van TopGear Nederland.

Top 5 duurste auto’s van Nederland

1. Lamborghini Aventador SVJ Roadster: € 706.274
De snelste en tevens prijzigste Aventador ooit. In Nederland liet iemand de bolide uitvoeren in een unieke lak die van blauw naar zwart verloopt. Ongetwijfeld kostte deze custom behandeling een centje extra.

2. Rolls-Royce Phantom: € 706.062
Het scheelt maar 202 euro, anders had deze blauwe Phantom de eerste plek op deze lijst bemachtigd.

3. Lamborghini Aventador SVJ Roadster: € 655.515
TopGear zegt over nummer 3: “Denk je een exclusieve auto te hebben, rijdt je overbuurman van dit lijstje dezelfde auto in het blauw. Of zwart.”

4. Ferrari 812 GTS: € 591.648
De Ferrari 812 GTS is in feite de open versie van de 812 Superfast. Met deze boldige heb je een verzamelaarsobject in handen dat in potentie een stuk meer waard zal worden dan zijn aanschafprijs. Een ware investering dus!

5. Rolls-Royce Black Badge Cullinan: € 567.115
Naar verluidt is de Black Badge Cullinan van Chelsea-voetballer Hakim Ziyech met zo’n € 600.000 net iets duurder dan deze, aldus VDM Cars, maar volgens het RDW is dit officieel de duurste Cullinan in Nederland van 2020.

Wij zijn nu al nieuwsgierig wat de top 5 duurste auto’s van Nederland 2021 zal worden..

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram