UFC brengt trailer uit voor Dustin Poirier vs. Conor Mcgregor Rematch

UFC Dustin Poirier vs. Conor Mcgregor Rematch trailer

UFC brengt trailer uit voor Dustin Poirier vs. Conor Mcgregor Rematch

De UFC heeft een trailer uitebracht voor de Dustin Poirier vs. Conor Mcgregor Rematch. “The Notorious” keert in 2021 terug in de Octagon.

Kort na de afsluiting van UFC 256: Figueiredo vs. Moreno sloot de UFC haar laatste grote evenement van 2020 af met een vooruitblik op UFC 257: Poirier vs. McGregor 2. De mixed martial arts-organisatie bracht een officiële trailer uit voor de tweede match tussen de twee, waarbij een partij in het vooruitzicht is gesteld die het nieuwe jaar moet inluiden.

Na maanden van geruchten zal UFC 257 niet alleen de terugkeer van “The Notorious” Conor McGregor betekenen, maar ook een hernieuwde confrontatie tussen de Ier en Dustin “The Diamond” Poirier. Eerder in 2014 ontmoetten de MMA-sterren elkaar al in Las Vegas, waar, na een zware wedstrijd, McGregor boven de Amerikaanse lichtgewicht uitsteeg. In de periode na dit gevecht behaalde McGregor zowel de UFC Featherweight als de Lightweight Championships, terwijl Poirier de Interim UFC Lightweight Champion-titel won en stabiel bleef als serieuze uitdager in de omstreden divisie.

Bekijk de trailer voor UFC 257: Poirier vs. McGregor 2 rematich bovenaan en stay tuned voor meer info over de partij op 23 januari.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram