TRAVEL: Tablelog deelt een lijst met de beste Ramen Shops in Japan

Beste Ramen Shops van Japan

TRAVEL: Tablelog deelt een lijst met de beste Ramen Shops in Japan

Een lijst met de beste Ramen Shops van Japan is gedeeld door Tablelog. Van hippe etablissementen in Tokio tot landelijke pop-up kraampjes.

Beste Ramen Shops van Japan

Tabelog, een populair Japans platform dat je helpt bij het vinden van restaurants in Japan, heeft de vierde aflevering van zijn periodieke “100 Famous Ramen Shops” ranglijstgids uitgebracht, waarin enkele van de best beoordeelde ramenwinkels in het land worden belicht. Zet ze op je lijstje voor als we weer zorgeloos op vakantie naar Japan kunnen.

De gids toont 100 restaurants, elk in drie delen van Japan: Tokio, Oost-Japan en West-Japan. In de categorie “Tokyo” zijn onder mer 16 nieuwe ramenwinkels geïntroduceerd in de periodieke gids van Tablelog. De wijk in Tokio met de meeste vermeldingen was Suginami, met elf winkels, gevolgd door Shinjuku met negen. Het oostelijke deel van Japan beslaat een verscheidenheid aan winkels, afkomstig uit plaatsen als Hokkaido en Aichi – bijna 10 Iekei ramenwinkels zijn in deze categorie present, waaronder “Yoshimuraya”. Tot slot noteerde Tablelog in totaal 61 restaurants in het westen van Japan, waarvan de meesten in Osaka, zoals “Muteppou Ramen” en “Human Beings Everybody Noodles”.

Ga naar de website van Tablelog voor een volledige blik op de ranglijstgids “100 Famous Ramen Shops”. Heb jij al een van de beste ramen shops van Japan bezocht?

Beste Ramen Shops van Japan

Beste Ramen Shops van Japan

Post a Comment

#Volg ons op Instagram