De eerste 19 ‘James Bond’-films zijn nu gratis te streamen op YouTube

james bond-films gratis streamen youtube

De eerste 19 ‘James Bond’-films zijn nu gratis te streamen op YouTube

Gratis James Bond streamen? De eerste 19 James Bond-films zijn nu gratis te streamen op YouTube, maar dan moet je wel VPN gebruiken.

james bond-films gratis streamen youtube

MGM (movie still)

Terwijl James Bond-fans geduldig wachten op de release van No Time To Die, hebben MGM en YouTube besloten de eerste 19 films uit de franchise gratis te streamen. De titels zullen te zien zijn in het gedeelte ‘Free to Watch’ van het videoplatform in de VS, maar als je een VPN-account hebt dan kun je ook vanuit je luie stoel in Nederland genieten van de Britse spionagefilms.

Liefhebbers van de Bond-franchise kunnen een selectie van iconische films bekijken, die helemaal teruggaan tot de tijd dat wijlen Sean Connery 007 speelde in films als Dr. No en Goldfinger, of toen Pierce Brosnan namens Her Majesty’s Secret Service speelde in Goldeneye. De meer recente films van Daniel Craig zijn echter niet beschikbaar voor streaming.

Hoewel het niet helemaal duidelijk is waarom YouTube de films gratis streamt, voelt het aanbod enigszins aan als een eerbetoon aan Connery, na diens recente dood. Klik hier om het overzicht van James Bond-films te bekijken en vergeet niet gebruik te maken van VPN – met een Amerikaans IP-adres, anders zijn de films niet beschikbaar.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram