STAYCATION: Ga vanaf € 89 p.p. slapen bij De Tropen en geniet van een Sunday Roast of weelderig diner

hotel de tropen arrangement staycation amsterdam diner overnachting

STAYCATION: Ga vanaf € 89 p.p. slapen bij De Tropen en geniet van een Sunday Roast of weelderig diner

Een Staycation-arrangement met overnachting en diner? Slaap vanaf 89 EUR p.p. bij De Tropen, Amsterdam, en geniet van een Sunday Roast of weelderig diner.

hotel de tropen arrangement staycation amsterdam diner overnachting

De gure wintermaanden zijn inmiddels aangebroken en dat is goed te voelen. Ons advies om er even uit te gaan? Ga lekker naar De Tropen! Nee, niet met het vliegtuig, maar gewoon in onze hoofdstad. Het Koninklijk Instituut de Tropen (KIT), waar het Tropenmuseum, Café de Tropen en het Amsterdam Tropen hotel deel van uitmaken, gelegen in het altijd bruisende Amsterdam-Oost, heeft namelijk een tweetal fijne staycation-arrangementen. Boek een overnachting en geniet van een Sunday Roast of royaal vijfgangendiner of- lunch. 

De komende maanden kunnen we op steenworp van de gezellige Dappermarkt in de weekenden genieten van twee arrangementen: de Sunday Roast Package en de Royal Winter Package. Een zondagmiddag vol comfort food en gezelligheid of een koninklijk vijfgangendiner – of -lunch – in de luxueuze Marmeren Hal; het is helemaal aan jou en je staycation-genoot.

Sunday Roast Package (lunch)

Dit is hoe jij je relaxte zondagmiddag voortaan doorbrengt; vol comfort food, live muziek en familiespelletjes. Café De Tropen verwent je de gehele dag met een uitgebreid menu gevuld met heerlijkheden zoals ribeye steak en Yorkshire pudding. Liever geen vlees? No worries, ook voor vegetariërs is er een roast.

Om dit alles mogelijk te maken, heeft De Tropen er een overnachting aan vastgeplakt. Je checkt dan bijvoorbeeld zaterdag al in, start de zondagochtend fris en fruitig met een gezond ontbijtje in het hotel, waarna je vervolgens om 13:00 gezellig aan kan schuiven bij de roast .

Als je liever blijft slapen ná de Sunday Roast, dan kan dat natuurlijk ook. De Sunday Roast Package kost € 89,- p.p. en is te boeken van zaterdag op zondag of van zondag op maandag.

hotel de tropen arrangement staycation amsterdam diner overnachting Sunday Roast

Sunday Roast bij Café De Tropen

Royal Winter Package (diner/lunch)

Wil je het wat grootser aanpakken en heb je misschien wel iets te vieren? Kom dan genieten van een vijfgangendiner of -lunch bereid door niemand minder dan Hans Ribbens. Dit staycation-arrangement met gangendiner is inclusief wijn, water en koffie, maar nog belangrijker, vindt plaats in de weelderige Marmeren Hal van het Koninklijk Instituut voor de Tropen.

Tijdens de lunch kun je bijvoorbeeld genieten van culinaire hoogstandjes zoals de Bisque d’homard en een Kabeljauwhaasfilet met gebakken zeekraal. Mocht je kiezen voor het diner dan kun je rekenen op seizoensgebonden gerechten, zoals hertenbiefstuk geserveerd op kastanje puree.

En ook hier hoort weer een overnachting en een ontbijt – met uitzicht op het Oosterpark en joggende Amsterdammers – bij. Kom je overnachten vóór of nadat je hebt genoten van een vijfgangendiner of -lunch?

Dit arrangement kost € 129,50 p.p. per nacht inclusief diner/lunch en is te boeken op vrijdag en zaterdag. Dieetwensen? Geef het even door.

Ben jij niet van het halve werk en ga je liever all-in? Je kunt beide arrangementen natuurlijk ook op elkaar aan laten sluiten en je gehele weekend bij De Tropen spenderen. De arrangementen lopen in het nieuwe jaar gewoon door kun dus je ook al reserveren voor 2021.

hotel de tropen arrangement staycation amsterdam diner overnachting

Post a Comment

#Volg ons op Instagram