Baltic introduceert zijn allereerste Aquascaphe GMT

Baltic Aquascaphe GMT

Baltic introduceert zijn allereerste Aquascaphe GMT

Met de Baltic Aquascaphe GMT introduceert het Franse horlogemerk zijn allereerste dual timezone-horloge. Een aanwinst voor de duikerscollectie.

Baltic Aquascaphe GMT

Na veel enthousiasme onder liefhebbers van micromerken, heeft de Franse horlogemaker Baltic eindelijk zijn Aquascaphe GMT uitgebracht, het allereerste model van het merk met dubbele tijdzone. Ga jij dit duikershorloge kopen?

De nieuwe GMT valt onder de door vintage geïnspireerde duikerslijn van Baltic en behoudt veel van de mid-centruy ontwerpgevoeligheden van zijn traditionele Aquascaphe-collectie. De 316L roestvrijstalen kast heeft een polsvriendelijke diameter van 39 mm en is slechts 12 mm dik, inclusief het saffierglas met dubbele koepel. Onder het glas zit een glanzende zwarte wijzerplaat met symmetrische driehoekige markeringen op 3 en 9 uur, een datumvenster op 6 uur en een cijferindex op 12 uur.

Een gekleurde vierde wijzer werkt vervolgens samen met de 24-uurs bidirectionele roterende ring om een ​​tweede tijdzone af te lezen, waarmee een nieuwe functionaliteit is toegevoegd aan de voorheen enkele tijdzonecollectie. Het uurwerk is compleet met een traditionele armband met rijstkorrelachtige schakels, zodat het geheel in lijn blijft met zijn retro-esthetiek. Heb je trouwens liever een ander horlogebandje? Geen probleem.

Voor geïnteresseerden is de nieuwe Aquascaphe GMT van Baltic nu beschikbaar via de officiële website voor € 921 EUR, met drie tweekleurige kleuren om uit te kiezen: marine en turkoois, marine en oranje, en marine en grijs.

Baltic Aquascaphe GMT

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram