Populaire adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Black/Red” krijgt deze maand een her-release

YEEZY BOOST 350 V2 Black/Red

Populaire adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Black/Red” krijgt deze maand een her-release

De adidas YEEZY BOOST 350 V2 Black/Red sneaker krijgt deze maand een her-release. Ga jij de populaire YEEZYE sneakers kopen?

YEEZY BOOST 350 V2 Black/Red

Afgelopen zomer gingen er al geruchten dat de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Black /Red” later dit jaar opnieuw zou worden uitgebracht. gisteren heeft adidas bevestigd dat het zeer gewilde paar inderdaad in december zal terugkomen. Heb jij de boot eerder dus gemist, dan krijg je deze maand een nieuwe kans om de populaire YEEZY sneakers te bemachtigen.

Het door Kanye West ontworpen paar werd voor het eerst gelanceerd in 2017 en veroorzaakte destijds veel hype dankzij de zuivere zwarte en rode kleur die het Primeknit-bovenwerk sieren.

De schoen heeft een post-dyed monofilament mediale zijstreep met contrasterende rode omgekeerd gedrukte “SPLY-350”-tekst, evenals een zwart getinte BOOST-zoolbedekking over de volledige lengte, rode stiksels op de textielrand, zwarte touwveters en een bijpassende sokvoering. Als gevolg van dit fraaie design was de sneaker een enorm succes en werend honderden euro’s gevraagd op de resell-markt.

Nu geeft adidas je echter opnieuw de kans om het paar te kopen, met maten voor het hele gezin. De adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Black/Red” komt op 5 december terug in de adidas-app en kost € 220 voor volwassen maten. De maten voor kinderen en baby’s kosten respectievelijk zo’n € 160 en € 140.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram