Longines herontdekt zijn Legend Diver-horloge in brons

Longines Legend Diver Bronze horloge brons

Longines herontdekt zijn Legend Diver-horloge in brons

De klassieke Longines Legend Diver is nu ook verkrijgbaar in brons, waarmee het horloge plotsklaps een must-have is voor verzamelaars.

Longines Legend Diver Bronze horloge brons

Het Zwitserse luxe horlogemerk Longines heeft de afgelopen jaren een behoorlijke bijdrage geleverd aan diens eigen, voortdurende trend van bronzen horloges. Geheel in stijl heeft men nu de iconische Legend Diver gemaakt in het warm getinte metaal, waardoor het historische model een fraaie, nogal vintage look krijgt.

Met een grotere kastmaat van 42 mm, is de hele behuizing gemaakt van brons, inclusief de twee vastgeschroefde kronen op 2 en 4 uur – een om de tijd aan te passen en de andere om de interne duikring rond de diepe, rokerig groene wijzerplaat te bedienen. Alle markeringen zijn gecoat met Super-LumiNova in een gepatineerde tint die past bij de vintage esthetiek van het uurwerk, terwijl de uur- en minutenwijzers zijn gemaakt van roségoud voor extra flair. Het horloge wordt aangedreven door het automatische L888-uurwerk met een gangreserve van 64 uur, en wordt geleverd met zowel een bruinleren als een groene NATO-band.

Beschikbaar voor € 2.800, kun je meer lezen over Longines’ bronzen Legend Diver via de officiële website.

Longines Legend Diver Bronze horloge brons

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram