VIDEO: Dit maakt Apple’s iPhone 12 Pro Max Camera zo goed

iPhone 12 Pro Max Camera

VIDEO: Dit maakt Apple’s iPhone 12 Pro Max Camera zo goed

Wat maakt Apple’s iPhone 12 Pro Max Camera zo goed? In deze video wordt o.a. de camera van de smartphone van dichterbij bekeken.

Het vlaggenschip van Apple, de iPhone 12 Pro Max, is een monster van een telefoon met, naast zijn opvallende trifecta van cameralenzen, een 6,7-inch Super Retina XDR-display. De camera krijgt veel lof, maar waarom is dat? Om die vraag te beantwoorden heeft iFixit besloten om te onderzoeken wat de iPhone 12 Pro Max Camera zo speciaal maakt.

Afgezien van het feit dat hij enorm is, bevat de iPhone functies zoals nachtmodus met brede en ultrabrede camerastijlen, waardoor opnamen bij weinig licht nog leuker zijn om te maken dankzij een resultaat dat beter is dan ooit tevoren. LiDAR-technologie zorgt voor betere nachtportretten dankzij zes keer snellere autofocus, terwijl de brede camerahoek 27 procent meer licht binnenlaat, wat zorgt voor meer details en een scherper eindproduct, ongeacht of het dag of nacht is.

De vele nieuwe functies en indrukwekkende referenties komen neer op de primaire groothoeksensor die, zoals iFixit zegt, “de sensor van de normale iPhone 12 in de schaduw stelt”, aangezien deze ongeveer 47 procent groter is. En ondanks dat hij ook een resolutie van 12 MP levert, wordt hij geleverd met een beeldstabilisatiesysteem met sensorverschuiving dat vaak wordt aangetroffen in DSLR-camera’s, wat zorgt voor betere beelden overall.

Dit zorgt er echter wel voor de gadget een stuk groter wordt. Om te begrijpen waaruit het formaat van de iPhone 12 Pro Max precies bestaat, heeft iFixit het model uit elkaar gehaald om o.a. de interne werking van de camera te laten zien. Bekijk de video van iFixit bovenaan voor meer informatie over de camera en ontdek meer details over de binnenkant.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram