Voetbalicoon David Beckham is terug in ‘FIFA 21’

David Beckham in FIFA 21

Voetbalicoon David Beckham is terug in ‘FIFA 21’

Voetbalicoon David Beckham is terug in EA Sports FIFA 21. Bemachtig Becks’ ICONS-kaart en voeg hem toe aan jouw FUT en VOLTA teams.

Voetbalfans van over de hele wereld zullen blij zijn om te horen dat David Beckham, de legendarische rechtspoot uit Engeland en zonder twijgel één van de grootste voetbalsterren ooit, terugkeert in EA SportsFIFA 21.

Beckham voegt zich bij de game voor zowel de FIFA Ultimate Team- als de VOLTA-speltypen en is vanaf 15 december een speelbaar personage. Als onderdeel van een promotie voor fans van de game, geeft FIFA 21 een niet-verhandelbaar Beckham FUT-kaart cadeau – gebaseerd op Becks‘ LaLiga-debuut voor Real Madrid in 2003 – aan iedereen die vóór 15 januari 2021 speelt met een andere versie van hem als VOLTA Groundbreaker. Natuurlijk ontvangt Beckham ook drie ICONS-versies die zich uitstrekken over de verschillende tijdperken in zijn carrière.

David Beckham begon zijn professionele carrière bij Manchester United en speelde voor enkele van de beste clubs in het voetbal, waaronder Real Madrid, Paris Saint-Germain en AC Milan. Hij behaalde 17 grote onderscheidingen, waaronder zes Premier League-kampioenschappen, twee FA Cups en een UEFA Champions League-titel, en behaalde tegelijkertijd 115 interlands voor het Engelse nationale team.

“Ik ben ontzettend trots om terug te keren bij EA SPORTS met mijn FIFA 21 Beckham Edition-cover … Ik vind het geweldig om weer op het veld te staan ​​als een icoon met een aantal van mijn oude teamgenoten!”, zei Beckham.

Voor meer informatie over de aanstaande terugkeer van een van de meest spraakmakende spelers ooit in FIFA 21, ga je naar de website van EA Sports.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram