TRAILER: Er is een nieuwe ‘Justice League: The Snyder Cut’ trailer opgedoken

Justice League: The Snyder Cut trailer

TRAILER: Er is een nieuwe ‘Justice League: The Snyder Cut’ trailer opgedoken

Er is een nieuwe Justice League: The Snyder Cut trailer opgedoken. De herziene versie van de film komt in 2021 aar HBO Max.

Nadat onlangs het nieuws naar buiten kwam dat Jared Leto zijn rol als Joker behoudt voor Justice League: The Snyder Cut, hebben we nu een nieuwe trailer voor de alternatieve versie door Zack Snyder die naar HBO Max komt.

De nieuwe teaser biedt een update van de visie van de oorspronkelijke regisseur en komt zowel in kleur als in zwart-wit. Snyder’s visie op de film zal vier uur duren, bevat vijf minuten aan nieuw materiaal, en beschikt over nieuwe CG-effecten en bewerkingen die een breder verhaal opleveren. De clip van bijna drie minuten, met als soundtrack ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen, onthult een donkerdere toon die merkbaar contrasteert met de versie die in 2017 in de bioscopen verscheen.

Snyder werd aanvankelijk aangesteld als regisseur en producent, maar verliet de productie om persoonlijke redenen voordat deze voltooid was. DC Films verving Snyder destijds snel door Joss Whedon (Avengers) om de film af te maken. De Snyder Cut zal Whedons geregisseerde scènes achterwege laten en zowel opnieuw ontworpen visuele effecten als cuts gebruiken. Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot en Ray Fisher behoren tot de sterren die deelnamen aan re-shoots voor de reproductie van $ 70 miljoen.

Bekijk de nieuwste Justice League: The Snyder Cut trailer bovenaan. De alternatieve versie zal in 2021 in vier delen bij HBO Max verschijnen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram