TRAILER: Bekijk de verbluffende nieuwe gameplay-beelden van ‘Cyberpunk 2077’

Cyberpunk 2077 trailer gameplay

TRAILER: Bekijk de verbluffende nieuwe gameplay-beelden van ‘Cyberpunk 2077’

Bekijk de verbluffende nieuwe gameplay-beelden in de nieuwste Cyberpunk 2077 trailer. Op welke console ga jij Night City verkennen?

Cyberpunk 2077 trailer gameplay

Er zijn nieuwe gameplay-beelden voor Cyberpunk 2077 onthuld. De trailer is in het Duits, maar biedt nog steeds een goed beeld van wat we mogen verwachten. De release van de game is dit jaar al drie keer uitgesteld om “veel verbeteringen” aan te brengen, en men verwacht nu dat de titel voor het einde van het jaar eindelijk in de schappen zal liggen.

De nieuwe trailer toont alle minutieuze details van de futuristische stad Night City. Van al zijn neonlichten tot zijn flamboyante personages die door de straten lopen, de beelden geven ons een uitmuntende tour door de stad, zowel overdag als ‘s nachts, en benadrukken alle verbluffende details van de graphics. Naast levendige beelden van de stad, wordt de trailer afgewisseld met mini-tussenfilmpjes, waaronder een korte clip van het personage van Keanu Reeves. Tot slot biedt het beeldmateriaal ook een goed beeld van de overvloed aan custom-opties die spelers aan hun personages kunnen toevoegen.

Cyberpunk 2077 wordt op 10 december uitgebracht voor PS4, Xbox One en pc. Bekijk de trailer hieronder.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram