Kevin Hart’s nieuwe stand-up special is nu te zien bij Netflix

Kevin Hart: Zero Fucks Given netflix

Kevin Hart’s nieuwe stand-up special is nu te zien bij Netflix

Kevin Hart’s nieuwe stand-up comedy special is nu te streamen bij Netflix. Geniet vanavond nog van Kevin Hart: Zero Fucks Given.

De nieuwste stand-upspecial van komiek Kevin Hart, getiteld Zero Fucks Given, is officieel beschikbaar om te streamen. De lancering is de zesde Netflix-comedyspecial van Hart, en de eerste sinds zijn show Kevin Hart: Irresponsible in 2019.

De show werd in september van dit jaar gefilmd en gezien de huidige toestand in de wereld, zal het format waarschijnlijk behoorlijk anders zijn dan eerdere specials die gewoon plaatsvonden voor een groot publiek. Desondanks kunnen fans van Hart zijn kenmerkende komediestijl verwachten, maar dan met een twist.

Hoewel de details van de special geheim zijn gehouden, met uitzondering van een paar posts op sociale media door de komiek zelf, bood Netflix een intrigerende beschrijving van Zero Fucks Given die typisch Hart klinkt: “Kevin Hart serveert lol en pizza uit de steenoven vanuit het comfort van zijn huis en gaat los op mannelijke groepschats, seks na je veertigste en het leven met COVID-19”.

Wanneer ga jij Kevin Hart: Zero Fucks Given kijken?

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kevin Hart (@kevinhart4real)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram