Geruchten over een Dior x Nike Air Max 95 release duiken op

Dior x Nike Air Max 95 sneaker

Geruchten over een Dior x Nike Air Max 95 release duiken op

Geruchten over een Dior x Nike Air Max 95 sneaker release zijn opgedoken. Krijg de succesvolle Air Jordan x Dior sneaker en vervolg?

Dior x Nike Air Max 95 sneaker

In navolging van de langverwachte Air Dior-collectie van Jordan en Frans modehuis Dior, zijn er nu hardnekkige geruchten omtrent een nieuwe Nike x Dior-samenwerking. Is er een Dior x Nike Air Max 95 sneaker op komst?

Volgens berichten werkt het duo aan een vervolg op de Jordan Brand-samenwerking die eerder dit jaar werd uitgebracht. De geruchten merken op dat het schoenenmodel in kwestie de geliefde lifestyle-klassieker Nike Air Max 95 is. Op basis van bijbehorende mockups wordt aangenomen dat de Dior x Air Max 95-samenwerking de kleuropties ‘Oranje’ en ‘Volt’ zal bevatten, waarbij het kenmerkende logo-patroon van het luxe modehuis op de een of andere manier een rol zal spelen.

Dior x Nike Air Max 95 sneaker

Ten slotte duidt het geruchtmakende ‘nieuws’ op een releasedatum in of rond juni 2021. Bekijk hieronder de mockups en houd ons in de gaten voor meer nieuws over de potentiële Dior x Nike Air Max 95-release.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ph_community (@ph__community)

Afbeeldingen: @ph_community

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram