Populair Oost-Mediterraans restaurant NENI opent nieuwe pop-up in Amsterdam-Oost

NENI afhalen nieuwe pop-up Amsterdam-Oost

Populair Oost-Mediterraans restaurant NENI opent nieuwe pop-up in Amsterdam-Oost

Het populaire Oost-Mediterraanse restaurant NENI opent een nieuwe pop-up in Amsterdam-Oost. Bestel dit weekend nog alle favorieten van de kaart.

NENI afhalen nieuwe pop-up Amsterdam-Oost

Goed nieuws voor hen die niet in de buurt van Amsterdam-Zuid wonen. Het populaire restaurant NENI, beroemd om zijn Oost-Mediterraanse keuken, opent met ingang van heden een gloednieuwe pop-up in Amsterdam-Oost. NENI afhalen kan hier vanaf nu elke donderdag t/m zondag, waarbij vrijwel al die heerlijke klassiekers op de menukaart staan.

Heerlijk nieuws, zo vlak voor het weekend, want vanaf nu kan niet alleen Amsterdam-Zuid, maar ook Oost en omgeving volop thuis genieten van die overheerlijke Oost-Mediterraanse cuisine. De nieuwe pop-up is gevestigd in het Lancaster Hotel – in de oude keuken van The Birdhouse – in de Plantagebuurt en is elke donderdag t/m zondag van 17.00 tot 20.30 open voor takeaway.

Woon je net iets te ver weg of ben je niet in de gelegenheid die kant op te reizen? No worries, in samenwerking met Uber Eats bezorgt NENI nu ook in Amsterdam-Oost, het overgrote deel van het centrum – Grachtengordel en De Wallen – en De Pijp.

Bestellen bij NENI’s pop-up

Diverse plantaardige mezzes zoals labaneh en baba Ghanoush, een popcorn falafel D.I.Y. box, een overnight pulled lamb en de signatuur cheesecake – het staat allemaal op het menu. Ben je met meerdere mensen, dan kun je ook kiezen voor de complete NENI experience at home. Bestel de zogeheten Balagan Box voor twee of vier personen – met of zonder een fles wijn – en vier het leven met een tafel gevuld met de gezellige en vooral heerlijke chaos waar NENI om bekend staat.

De NENI pop-up is op donderdag t/m zondag geopend van 17.00 tot 20.30 uur. Ook het restaurant van NENI in Amsterdam-Zuid is op bovengenoemde tijden nog steeds open voor takeaway en delivery. Het menu bekijken en bestellen doe je hier.

Wat gaan jullie dit weekend bestellen bij NENI?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram