Pharrell’s nieuwe Goodtime hotel in Miami sterk geïnspireerd door Wes Anderson

Pharrell Goodtime Hotel Miami

Pharrell’s nieuwe Goodtime hotel in Miami sterk geïnspireerd door Wes Anderson

Pharrell Williams’ nieuwe Goodtime Hotel in Miami is sterk geïnspireerd door Wes Anderson. Iets voor jouw volgende vakantie naar Miami?

Pharrell Goodtime Hotel Miami

Pharrell Williams en nachtclubmagnaat David Grutman introduceren hun Goodtime Hotel in Miami Beach. Navigerend door het etablissement aan het water met 266 kamers “is het alsof je in een film van Wes Anderson bent”, legt Pharrell uit.

“Het is goede vibes, goede energie, goede karma, goed eten, goede muziek, een goede omgeving, goede vibraties,” vertelde Williams aan Vogue. “Kom erheen, en dan vertrek je vibrerend. We noemen het spirituele wifi.”

Het hotel is gelegen aan de ietwat over het hoofd geziene Washington Avenue in South Beach in Miami. “Op een rare manier doet het gebied me een beetje denken aan Williamsburg, voordat Williamsburg Williamsburg werd”, merkt ontwikkelaar Eric Birnbaum op. “Plaatsen die ooit geweldig waren, hebben altijd een grote kans om weer geweldig te zijn, omdat er iets is aan de energie van die lengte- en breedtegraad waar The Goodtime zich bevindt dat gewoon werkt.”

Met een pooldeck op de derde verdieping, een lobbylounge, een eetgelegenheid, een trainingsruimte buiten, een opnamestudio en een winkelruimte van 13.716 vierkante meter, positioneert het langverwachte hotel zich als ideale ​​locatie om te verblijven ten tijde van evenementen zoals Art Basel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The Good time Hotel. Coming soon.. ☀️ @davegrutman @thegoodtimehotel

Een bericht gedeeld door Pharrell Williams (@pharrell) op

De zeven verdiepingen tellende structuur heeft witte zuilen en een glazen dak versierd met groen door landschapsarchitect Raymond Jungles. Binnenin brengt interieurontwerper Ken Fulk zijn kenmerkende sierlijke details aan. “Ik denk dat als je alle ruimtes bij elkaar ziet, het aanvoelt alsof het uit de 19e eeuw zou kunnen komen, vermengd met Dolce Vita uit het midden van de eeuw, vermengd met een dosis optimisme uit de jaren tachtig”, zegt Fulk.

De opening van het Goodtime Hotel staat gepland voor januari 2021.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram