Eerste F1 Heineken Dutch Grand Prix nu van 3-5 september 2021

Eerste F1 Heineken Dutch Grand Prix nu van 3-5 september 2021

Eerste F1 Heineken Dutch Grand Prix nu van 3-5 september 2021. Ga jij kaarten kopen voor de Nederlandse Formule 1 Grand Prix 2021 in Zandvoort?

Lewis Hamilton, Max Verstappen en alle andere F1-sterren komen volgend jaar september racen aan de Nederlandse kust. Op de recent gepubliceerde kalender van de Internationale Autosport Federatie (FIA) en Formula One Management (FOM), staat de namelijk dat de eerste uitgestelde editie van de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix nu is gepland van 3 tot en met 5 september 2021. Gezien de wereldwijde belangstelling voor de terugkeer van de Dutch Grand Prix is in overleg met Formule 1 besloten voor een datum in september 2021, in plaats van eerder in het jaar.

Organisator van de Dutch Grand Prix en CM.com Circuit Zandvoort waren helemaal klaar voor de eerste editie van de F1 Heineken Dutch Grand Prix in 2020. Beide partijen zijn blij met de nieuwe datum van 3-5 september 2021 en kijken uit naar de feestelijke terugkeer van de Formule 1 met alle racefans en de miljoenen kijkers rond de hele wereld.

Sportief directeur Jan Lammers zegt: “De terugkeer van de F1 naar Nederland is natuurlijk mogelijk gemaakt door gezond ondernemersinitiatief, maar vooral door de massale belangstelling van de vele racefans in ons land. Deze nieuwe datum vlak na de zomer heeft als voordeel dat de piek van de zomervakanties achter de rug is, dat de kans groot is dat het weer goed is en dat de corona-maatregelen dan beperkter zijn. Dit is dan ook een geweldige datum voor Zandvoort en de gehele regio. Met andere woorden, de organisatie is heel positief en bereidt zich voor om op deze datum een groot publieksevenement neer te zetten.”

Bewaar je ticket, geniet later

Alle toegewezen tickets, van de fans die in het voorjaar aangaven deze te willen houden, zijn geldig voor de F1 Heineken Dutch Grand Prix op deze datum. Alle tickethouders worden hierover persoonlijk, via e-mail, geïnformeerd.

Dutch Grand Prix ruilt datum met Historic Grand Prix

Van 3 tot en met 5 september 2021 stond de Historic Grand Prix gepland op het CM.com Circuit Zandvoort. Dit evenement met klassieke bolides verschuift nu naar 16 tot en met 18 juli 2021. Het belangrijkste kampioenschap in dat weekend is die van het ‘FIA Masters Historic Formula One’, maar de fans kunnen dan ook genieten van de races in de historische Formule 2 en Formule 3. Iedereen met een ticket voor de F1 Heineken Dutch Grand Prix, kan dit evenement met korting meemaken en zo alvast in de stemming komen op het volledig vernieuwde CM.com Circuit Zandvoort.

F1 Heineken Dutch Grand Prix 3-5 september 2021

‘First Lap’ van Max Verstappen op CM.Com Circuit Zandvoort – Fotograaf: Wouter Kingma

F1 Heineken Dutch Grand Prix

CM.com Circuit Zandvoort – Fotograaf: Chris Schotanus

Post a Comment

#Volg ons op Instagram