Apple-analist biedt al voorspellingen voor de iPhone 13

iPhone 13 voorspellingen 2021

Apple-analist biedt al voorspellingen voor de iPhone 13

Een Apple-analist doet al voorspellingen voor de iPhone 13, met als grote verwachting dat de iPhone 13 camera nog beter zal zijn dan die van de iPhone 12.

iPhone 13 voorspellingen  2021

Meteen na de release van de iPhone 12 heeft de gerenommeerde Apple-analist Ming-Chi Kuo van TFI Securities zijn voorspellingen gedaan voor de iPhone 13.

Volgens Kuo behoudt de vlaggenschiprelease van 2021 de schermformaten en vorm die zijn vastgesteld door de iPhone 12. De iPhone 13 zal naar verwachting echter een verbeterde ultrabrede camera bieden.

De voorspelde ultrabrede camera wordt verondersteld exclusief te zijn voor de duurdere Pro- en Pro Max-modellen, en zou de huidige f/2.4-lensopstelling met vijf elementen upgraden naar een f/1.8-lens met zes elementen met autofocus. Kuo noemt ook een poortvrij ontwerp, 120Hz ProMotion-displays en een bijgewerkte versie van Touch ID die rechtstreeks in het display of de aan/uit-knop is ingebouwd.

Met de iPhone 12 net in de winkel, is het nog even afwachten wat de nieuwe 2021 iPhone daadwerkelijk zal brengen. Tot die tijd kun je ons in de gaten houden voor het grootste iPhone nieuws.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram