TRAILER: Tom Hanks schittert in nieuwe western “News of the World”

News of the World tom hanks trailer

TRAILER: Tom Hanks schittert in nieuwe western “News of the World”

In de nieuwe western News of the World zien we Tom Hanks opnieuw als kapitein, ditmaal als oorlogsveteraan. Bekijk nu de trailer!

De officiële trailer van Paul Greengrass‘ aanstaande film News of the World is gearriveerd. Gebaseerd op de roman van Paulette Jiles, zien we in de opkomende western Tom Hanks als verhalen vertellende veteraan uit de burgeroorlog.

Onder de naam Captain Jefferson Kyle Kidd, zien we hoe Hanks door Amerika reist om in kleine steden en dorpen waargebeurde verhalen te vertellen over presidenten, koninginnen, internationale vetes, wereldrampen en ander nieuws. Gedurende Kidd’s reis wordt hij onverwachts vergezeld door Johanna, een 10-jarig meisje dat op zoek is naar haar biologische oom en tante. Een avontuur volgt.

Naast het regisseren van de film schreef Greengrass ook het script, samen met Luke Davies, terwijl James Newton Howard, een achtvoudig Oscar-genomineerde componist, de muziek schreef.

News of the World moet op 25 december in de bioscoop verschijnen, al zal dit door de lockdown even afwachten zijn.  De officiële trailer bekijk je bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram