Maasmechelen Village verwelkomt nieuwe serie luxemerken

Maasmechelen Village nieuwe merken

Maasmechelen Village verwelkomt nieuwe serie luxemerken

Outletcenter Maasmechelen Village verwelkomt een nieuwe serie luxemerken, waaronder Lancel, The North Face en Salvatore Ferragamo.

Maasmechelen Village nieuwe merken

Heel veel mogelijkheden om er even tussenuit te gaan hebben we niet, maar gelukkig kunnen we nog wel winkelen. In Maasmechelen Village, vlak over de grens, draait alles, meer dan ooit, rond luxe en vernieuwing, en het modedorp verwelkomt in deze periode een aantal fraaie, nieuwe merken.

De lijst van nieuwe internationale luxemerken bij Maasmechelen Village blijft maar groeien, met openingen die de harten van de fashionliefhebbers onder ons sneller doen kloppen

Het Amerikaanse label The Northe Face opende de deuren bijvoorbeeld al op 1 oktober en brengt een zeer ruim aanbod voor zowel dames als heren. Je kunt er hun iconische bodywarmers, jassen, trendy t-shirts, wandelschoenen en reistassen terugvinden.

Het Franse lederwarenhuis Lancel opende een week later, op 8 oktober, de deuren van hun flagship store. Dit is overigens de enige in België. Je kunt er onder andere de iconische modellen zoals de Flirt bag en de Ninon bag shoppen. Je kunt dus gerust met de vriendin of vrouw die kant op

Naast de bovenstaande merken zullen ook Salvatore Ferragamo en American Vintage binnenkort hun deuren openen in Maasmechelen Village. Tevens verwelkomt het winkelcentrum Villeroy & Boch en Serax, die beide een pop-up openen in het modedorp.

Naar jaarlijkse traditie opende Maasmechelen Village trouwens ook de deuren naar de It’s all about Christmas pop-Up, die goed is voor 200 m2 aan kerstdecoratie.

Reden genoeg om snel een bezoek te brengen aan Maamechelen Village, maar wees gerust, de aanbevolen veiligheids- en gezondheidsmaatregelen worden nauw opgevolgd en er wordt alles aan gedaan om de winkelervaring zo aangenaam en veilig mogelijk te laten verlopen.

Maasmechelen Village the north face

Maasmechelen Village lancel

Maasmechelen Village kerstmarkt

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram