adidas’ YEEZY 500 “Utility Black” krijgt eind deze maand een restock

adidas’ YEEZY 500 “Utility Black” krijgt eind deze maand een restock

De adidas YEEZY 500 Utility Black krijgt eind deze maand een restock. De verrassende re-release volgt twee jaar na de eerste release.

adidas YEEZY 500 Utility Black restock nederland

Voor sneakerfans brengt het jaar 2020 gelukkig nog wel goed nieuws. Adidas heeft namelijk bekendgemaakt dat een van de snelst verkopende releases van YEEZY ooit, de YEEZY 500 Utility Black, een wereldwijde restock krijgt. Iets meer dan twee jaar na de eerste release, krijgt iedereen die toen misgreep nu de kans om alsnog de fraaie sneaker te bemachtigen.

Volgens Yeezy Mafia zal de langverwachte aanvulling van de volledig zwarte sneakers plaatsvinden aan het einde van deze maand, met een prijs van € 200.

Dankzij het gebruik van gemengde materialen, heeft de YEEZY 500 een unieke gelaagde look, gemaakt van suède en mesh, afgerond met de innovatieve adiPRENE+ gedempte tussenzool van het merk. Hoewel kort na de oorspronkelijke release in 2018 een gebroken witte “Salt”-versie werd uitgebracht, blijft de ingetogen “Utility Black”-versie de meest gewilde uitvoering van het model.

Volgens geruchten wordt de adidas YEEZY 500 Utility Black op 30 november opnieuw uitgebracht en zal hij verkrijgbaar zijn in de officiële adidas-webwinkel, evenals bij een groot aantal geselecteerde retailers.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram