Trailer: Nieuwe cartoon ‘The Great North’ komt van makers ‘Bob’s Burgers’

The Great North teaser trailer

Trailer: Nieuwe cartoon ‘The Great North’ komt van makers ‘Bob’s Burgers’

Bekijk de eerste teaser trailer van de nieuwe cartoon The Great North, gecreëerd door de makers van de populaire serie Bob’s Burgers.

FOX heeft een teaser-trailer onthuld voor de aanstaande geanimeerde sitcom genaamd The Great North. De nieuwe serie is het geesteskind van Loren Bouchard, bedenker van Bob’s Burgers, wiens succesvolle show al voor een tweede seizoen door het netwerk is vastgelegd.

De komedieserie, waarvan elke aflevering 30 minuten zal duren, zal zich aansluiten bij The Simpsons, Family Guy en Bob’s Burgers, als onderdeel van FOX’s programmablok Animation Domination op zondag, vanaf februari 2021.

The Great North draait om de familie Tobin in Alaska, waar de alleenstaande vader’ zijn best doet om zijn rare stel kinderen op te voeden. Dit is niet gemakkelijk, vooral omdat de artistieke dromen van bijvoorbeeld zijn enige dochter haar wegleiden van de familievissersboot, richting de glamoureuze wereld van het plaatselijke winkelcentrum.

Nick Offerman vertolkt de vader, naast andere bekende namen zoals Jenny Slate, Will Forte en Megan Mullally. Alanis Morissette zal ook als gast meedoen in het debuutseizoen. De nieuwe serie markeert het tweede project van Bouchard dat dit jaar op een groot netwerk belandt, na de muzikale geanimeerde serie Central Park op Apple TV+.

Check de teaser-trailer van FOX’ nieuwe geanimeerde sitcom The Great North bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram