Ares Design trekt doek van dakloze S1 Project Spyder

Ares Design S1 Project Spyder

Ares Design trekt doek van dakloze S1 Project Spyder

Het doek is van de dakloze Ares Design S1 Project Spyder getrokken. De gestroomlijnde sportauto heeft een V8-motor met 715 pk.

Ares Design S1 Project Spyder

Ares Design heeft zijn supercar S1 Project Spyder onthuld. Het nieuwe voertuig komt in navolging van de S1 Project-coupé van het bedrijf, waarbij het model in Barchetta-stijl dit keer een dakloos ontwerp heeft gekregen. Let op, niet geschikt voor de Nederlandse herfst.

Het ontwerp komt zonder voorruit, maar met twee deflectoren die de luchtstroom over de bestuurder duwt, richting de luchtinlaten achter de hoofdsteunen. Op die manier heeft Ares een ​​”virtuele luifel” weten te creëren. De open cockpit van het voertuig biedt een gedurfd contrast tussen de zilverkleurige carrosserie en het subtiel met de hand vervaardigde interieur van nappaleer en alcantra.

Afgezien van zijn exterieur, verschilt de S1 Project Spyder niet veel van de interne mechanica van zijn coupé-tweeling. Onder de motorkap heeft de auto een atmosferische V8-motor die tot 8.800 tpm kan draaien en 715 pk levert. Dankzij de achtversnellingsbak met dubbele koppeling en de dubbele wishbone-ophanging kan de auto in slechts 2,7 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur rijden.

Over het nieuwe ccabriolet-model zegt Dany Bahar, medeoprichter van Ares: “We wilden een model maken dat een waar eerbetoon is aan het plezier van sportief rijden. Dit nieuwe voertuig voegt meer charme toe aan het ontwerp van het S1 Project, aangezien het extra inspiratie haalt uit de wereld van de motorsport en de racewagens uit het verleden.”

Er is geen officiële releasedatum aangekondigd voor de S1 Project Spyder, maar net als zijn voorganger zal het model beperkt zijn tot slechts 24 stuks.

Ares Design S1 Project Spyder

Ares Design S1 Project Spyder

Ares Design S1 Project Spyder

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram