Reis in stijl met de nieuwe horlogedoos van RIMOWA

rimowa watch case horlogedoos

Reis in stijl met de nieuwe horlogedoos van RIMOWA

Een fraaie RIMOWA Watch Case zal in december worden gelanceerd. Reis voortaan in stijl met de nieuwe horlogedoos van RIMOWA.

rimowa watch case horlogedoos

RIMOWA viert al meer dan 120 jaar ingenieuze oplossingen voor doelgerichte reizigers en wil nu zijn aanbod richting hem uitbreiden. Na twee jaar nauwgezette ontwikkeling, toont de hoogwaardige bagageleverancier ons een nieuwe richting middels de release van zijn ultieme luxe reisaccessoire voor onze horloges, de RIMOWA Watch Case.

De beschermhoes voor de meest gewaardeerde polshorloges combineert RIMOWA’s aluminium erfgoed met vakmanschap en technische innovatie. De tool is gericht op een nieuwe generatie reizigers en dient als de nieuwste in de lange lijn van productinnovatie vanuit de LVMH-divisie, die gevuld is met nieuwe essentials die functionele luxe uitstralen.

De RIMOWA horlogedoos, gemaakt in Italië, heeft een cilindrisch aluminium ontwerp dat wordt bepaald door de parallelle groeven op de kenmerkende koffers. De schaal glijdt naadloos open aan beide uiteinden en onthult een microvezelinterieur met subtiele knipoogjes naar de kenmerkende eigenschappen van de gelijknamige bagage. De drie verwijderbare gewatteerde kussens en de extra bovenste kussenlaag zorgen voor een zorgvuldige bescherming voor maximaal drie polshorloges. De horlogekast heeft een uitgesproken minimalistisch ontwerp en is perfect voor de connaisseur of gewetensvolle reiziger, en past gemakkelijk in koffers, reistassen of tentoonstelling in huis.

De RIMOWA Watch Case kost $ 2.050 en is vanaf 12 november beschikbaar voor pre-order. De horlogedoos zal ergens in december in geselecteerde locaties en op de website van RIMOWA gelanceerd worden.

rimowa watch case horlogedoos

rimowa watch case horlogedoos

rimowa watch case horlogedoos

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram