TRAILER: Giga-game ‘No Man’s Sky’ krijgt next-gen update en komt naar Xbox Series X/S en PlayStation 5

No Man's Sky update - playsation 5 - xbox series x s

TRAILER: Giga-game ‘No Man’s Sky’ krijgt next-gen update en komt naar Xbox Series X/S en PlayStation 5

De gigantische sci-fi game No Man’s Sky krijgt een next-gen update en komt naar de Xbox Series X/S en PlayStation 5. Bekijk nu de trailer.

Goed nieuws voor hen die fan zijn van de game No Man’s Sky en de aanschaf van een next-gen console overwegen. Gameontwikkelaar Hello Games heeft namelijk een next-gen update voor de game aangekondigd, waarmee 4K 60FPS-gameplay wordt geïntroduceerd voor diens enorme sci-fi-wereld. Ga jij het spel spelen op de Xbox Series X , S of PlayStation 5?

Als toevoeging aan de al uitgebreide updates voor de game dit jaar – die levende schepen, gigantische mechanismen en algemene visuele verbeteringen hebben opgeleverd – zal de release voor de volgende generatie consoles verdere grafische verbeteringen opleveren, vijf tot tien keer hogere laadsnelheden, de felbegeerde crossplay, evenals een verhoogde multiplayer-capaciteit van 32 personen. Voor degenen die het op de PS5 spelen, zij kunnen ook gebruik maken van de haptische feedbackfunctie van de nieuwe DualSense-controller voor een nog intensere game-ervaring, net als de betere audio via de aankomende 3D AudioTech-console.

De update voor de volgende generatie van No Man’s Sky gaat op 10 november live voor de Xbox Series X en S, en 12 november voor de PlayStation 5. De update is ook beschikbaar op pc.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram